Aalborg Karneval sørger igen for en hårrejsende oplevelse i AKKC

AALBORG: Aalborg Karneval inviterer i oktober til halloween-traditionen, hvor alle, der tør, kan blive skræmt fra vid og sans i AKKC's dybe gange.

I 2021 var Horror Night-ruten både længere og mere skræmmende end nogensinde før, og i år føres traditionen videre, så alle med hang til et godt gys kan få koldsved på panden 21., 22. og 28. oktober.

- De utallige skjulte gange og dybe afkroge under AKKC rummer så mange muligheder for at lave det vildeste horror-event, og de mange skrig og skrål til arrangementet i 2021 har kun givet os blod på tanden i forhold til at gøre Horror Night endnu mere skrækindjagende i 2022, siger Sjaja Haddadi, sekretariatsleder ved Aalborg Karneval, i en pressemeddelelse.

Mange dygtige og uhyggelige aktører er mere end klar til at skræmme livet af alle, der bevæger sig ud på den skumle rute, så Horror Night er en anledning til at opleve nye sider af dig selv og dine nærmeste. For hvem ved, hvad der gemmer sig i de mørke gange?

Susanne Justsen
Publikum må ikke røre aktørerne, men aktører som denne djævel må gerne gribe fat i publikum. Foto. Lars Pauli

Baren er åben

Hvis du har brug for at dulme nerverne inden Horror Night eller har brug for lidt at falde ned på efter ruten, kan du tage plads i baren i forhallen, hvor der er mulighed for at købe drikkevarer.

Deltagelse sker på eget ansvar, og det anbefales, at man er 16 år eller ældre. Personer med hjerteproblemer og sarte sjæle frabedes at deltage.

Du må ikke røre statisterne, men statisterne må gerne røre dig.

Du kan læse mere om Horror Night på AKKCs hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...