Marcus Delfer guider dig til oplevelser i Aalborg de kommende dage

AALBORG: Så er vi nået til sommerens sidste weekend.

Inden længe slår efteråret sine første toner an i den velkendte rytme, hvor solens lyse takter forkortes dag for dag. Og hvorfor så denne maleriske beskrivelse af årstidens endestation?

Ganske enkelt, fordi du i den kommende weekend har mulighed for at få dans og musik helt tæt på kroppen - og med deltagelse for hele familien.

Rigtig god weekend!

Fredag: Koncert med Katrine Schmidt - Huset i Hasserisgade

Der er muligvis langt til de helt store koncerter, men det skal man ikke begræde.

Se det derimod som en unik mulighed for at lytte til nogle af byens stjerneskud - eksempelvis Katrine Schmidt, der har fået godt tag i den danske Americana-scene.

Det er umiddelbart, ærligt og med skarpe observationer i tekstuniverset. Forbered dig på hendes musikalske univers, der allerbedst opleves live, hvor gåsehud og intimitet kan få frit spil.

Til januar 2021 er Katrine klar med et nyt album, hvilket du forhåbentlig får en smagsprøve på, fredag aften.

Bemærk; Der sælges ikke billetter i døren. Se mere på Husets hjemmeside eller via Facebook.

Lørdag: MGP Galla på Skråen

Egentlig var det tilbage i februar, at der blev afholdt det store MGP show, og traditionen tro, tager de talentfulde deltagere rundt i Kongeriget, hvor de skal optræde sammen.

Det satte pandemien imidlertid en stopper for, men byens dejlige kulturinstitution Skråen har alligevel formået at stable et stærkt arrangement på benene, hvor du kan opleve fire af de deltagende grupper - Julie, JAAIIL, Siff og D&A. Koncerten afvikles selvfølgelig under alle Kulturministeriets gældende COVID-19 regler, hvilket blandt andet betyder, at det er en siddekoncert, hvor man skal blive siddende under showet, man må ikke synge med og så skal man selvfølgelig holde afstand.

Billetter koster bare 60 kr. og kan købes i Salling (Aalborg), Skråens Billetcafé (hverdage kl.16-18) og på billetlugen.dk. Der er shows lørdag kl. 13 og igen kl. 15.

Søndag: Danseworkshop fra Vestafrika

På ugens sidste dag kan du godt kridte danseskoene og forberede dig på en sjov og anderledes oplevelse, når du får mulighed for at opleve Vimoroz helt tæt på.

Vimo-hvad? Vimoroz er en ghanesisk danse- og trommegruppe, der holder til i hjertet af byen - og på søndag er der gratis og åben øver, hvor du selv kan prøve kræfter med dans og trommer fra kl. 14-17. Det hele foregår på 7. Sal i Nordkraft, og du skal huske at medbringe behageligt og sportsligt tøj, hvis du vil danse, og selvfølgelig en vandflaske.

Trommerne kan lånes, erfaring behøves ikke og selvfølgelig tages der højde for sundhedsstyrelsens retningslinjer ift. Covid-19.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...