Det var en yderst ærgerlig direktør for AKKC, Nikolai Holm, der måtte fortælle de ventende, at billetsalget til MGP er udskudt et døgn.Foto: Lars Pauli
Livet her

MGP-salg brudt ned

Billetsalg til børnenes grand prix i Gigantium skulle være åbnet kl. 12. Teknisk bøvl gør, at salget først bliver fredag

02. november 2017 kl. 12:27

AALBORG: Tusindvis af danskere har her til middag kæmpet forgæves for at få billetter til børnenes MGP i Gigantium næste år.

Billetsalget skulle være åbnet kl. 12, men ganske få minutter, før der kunne trykkes på knappen, brød betalingssystemet, som drbillet.dk benytter sig af, sammen.

- Det er så ærgerligt. Jeg tror aldrig nogensinde, vi har oplevet noget lignende før ved så stort et arrangement som dette, siger pressechef i Aalborg Kongres & Kultur Center Susanne Kabel.

Ifølge hendes oplysninger, er det DIBS, som håndterer netbetaling, som over hele landet oplever nedbrud.

I AKKC stod knap 20 håbefulde billetkøbere i kø for at forsøge at sikre sig billetter til showet 17. februar. Her var der selvfølgelig en tydelig skuffelse at spore.

- Folk havde taget fri for at stå her fysisk. De var selvfølgelig meget trætte af det. Og vi kan jo ikke rigtig andet end dybt beklage - også til de mange tusinde, der har siddet klar ved computeren, siger hun.

Billetter til børnenes grand prix er yderst eftertragtede. Sidst Gigantium lagde gulv til showet - i 2015 - tog det blot en halv time at sælge de 6400 billetter.

Billetter til MGP 2018 bliver i stedet sat til salg fredag 3. november kl. 12.

Annonceret indhold

Nyeste