Michael Skipper Andersen er gået videre til VM i Karaoke. Privatfoto
Mennesker

Michael er lektor om dagen og sangstjerne i fritiden

Michael fra Aalborg repræsenterer Danmark til VM i karaoke

03. november 2020 kl. 17:57

AALBORG: Michael Skipper Andersen er i disse dage med i en stor international konkurrence. Han har kvalificeret sig til at repræsentere Danmark ved verdensmesterskabet i Karaoke. Det skulle oprindeligt have været afholdt i Toronto, men er på grund af corona-situationen er det lavet om til en online-konkurrence. Konkurrencen afvikles hele denne uge.

Michael Skipper Andersen er til daglig lektor ved Aalborg Universitet, hvor han blandt andet forsker i biomekanikken i kroppen. Den viden bliver så brugt til at designe kunstige knæ og hofter.

Her kan du se mere til Michaels forskningsarbejde.

- Jeg blev lokket til at deltage i Aalborg-mesterskaberne i karaoke sidste år, og det vandt jeg. Det var nede på Cafe Frederiksberg. En af dommerne var nordmand som står for de norske mesterskaber i karaoke. Han sendte mig så et link til en global audition for lande, som ikke holder nationale mesterskaber. Ud af dem har de så valgt fire deltagere ud, og der var jeg en af dem, fortæller Michael Skipper Andersen.

Til daglig er Michael Skipper Andersen lektor på Aalborg Universitet. Privatfoto

I Danmark holder man ikke nationale mesterskaber i karaoke, men det gør man i alle mulige andre lande, og nu er Michael så gået videre.

- Jeg har valgt sangen Wicked Game til runde et. Det er dog ikke i Chris Isaaks udgave, men bandet Stone Sours akustiske udgave, jeg har valgt. Så jeg laver en cover-udgave af en cover- udgave, griner Michael.

Konkurrencen kører hele ugen, tirsdag er det runde et og onsdag og torsdag er det så runde to. Fredag finder de 24 deltagere der går videre. Juryen bestemmer de første 22, og de to der har fået flest stemmer, går også videre.

- Vi har allesammen indstillet tre sange. Sang nummer to er faktisk en sang et af mine bands har lavet, og sang nummer tre bliver Angels med Robbie Williams. Hvis jeg er heldig at nå så langt, lyder det spændt fra Michael Skipper Andersen.

Du kan hjælpe Michael med din stemme ved at trykke her.Michael har sang nummer 42.

Annonceret indhold

Nyeste