En lejlighed på 48m2 kandiderer til titlen som landets fedeste

AALBORG: Hvad tænker du på, når man siger to-værelses lejlighed - to små rum, nogle vinduer, vægge og døre?

Så kan du godt viske billederne ud fra nethinden igen, for en lille lejlighed på bare 48 m2 har kastet sig ud i kampen om titlen som landets fedeste.

- Jeg har aldrig set så fin en toværelses i de 25 år, jeg har været mægler. Jeg var blown away, da jeg kom ind - det var som at træde ind i et helt andet univers, siger Jette Gudiksen fra Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen, der har lejligheden til salg.

Lejligheden ligger i Grønnegade med en udbudspris på 1.895.000 kroner.

I egen liga

Normalt er “unik” ikke ligefrem et begreb, landets ejendomsmæglere er bange for at anvende - tal fra Boliga viser, at 20 procent af de ejerlejligheder, der for øjeblikket er udbudt til salg, har fået det attraktive superlativ med i salgsopstilling. Men ikke desto mindre kan der måske være noget om det netop her.

Lejligheden er nemlig forsynet med elementer som nedsænket seng, badeværelsesskabe skjult bag klinker, ståldør og trædetaljer på både gulve, vægge og lofter.

- Det er 48 kvadratmeter liebhaveri, sælger har haft fat i det hele. Køber kan være en ung fyr eller pige - måske et par, der tænker, den lejlighed skal jeg bare ha’ - der er helt sikkert købere til den slags liebhaveri i Aalborg, siger Jette Gudiksen til Boliga.

Du kan se flere billeder af Danmarks - måske - vildeste ejerlejlighed ved at klikke her:

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...