Midt om natten er både en film og alle tiders bedst sælgende danske album - nu kommer den også som musical.Pr-foto
Livet her

Midt om natten fra Tivoli til AKKC

Ny musicalversion af biografsucces og hitalbum rykker til Aalborg til maj

09. oktober 2017 kl. 12:55

AALBORG: Vi kender den som en biografsucces og alle tiders bedst sælgende album, men til foråret kommer Midt om natten også i en musicalversion.

Den nyskrevne musical får premiere i Tivoli marts og rykker allerede 9.-13. maj ind på Aalborghallens scene.

Stykket er baseret på filmen Midt om natten med manuskript af Erik Balling, Henning Bahs og Kim Larsen, mens scenebearbejdelsen i musicalen er af Heinrich Christensen.

- Det er simpelthen så dejligt, at vi har fået denne aftale på plads med alle parterne, så vi kan give nordjyder og andet godtfolk mulighed for at se Midt om natten på hjemmebane. Forventningerne til musicalen er tårnhøje, og med de superprofessionelle aktører, der producerer, tror vi på, at musicalen kommer til at begejstre, siger Nicolaj Holm, direktør i AKKC, i en pressemeddelelse.

Musicalen bliver ud over de mange kendte sange fra Midt om natten-albummet også krydret med stribevis af de største Kim Larsen og Gasolin-hits som Kvinde Min, Langebro, Rita og Tarzan Mamma Mia.

Hvem, der skal spille rollerne som Susan Himmelblå, Spacy og de andre i opsætningen, er ikke lagt fast endnu - men der bliver tale om et ensemble med over 25 medvirkende.

Billetterne til Midt om natten i Aalborg bliver sat til salg på torsdag 12. oktober.

Annonceret indhold

Nyeste