Mie Martine Nielsen beskriver Annemanias smykker som feminin elegance med et tvist af boheme. Privatfoto
Shopping

Mie vil give dig personlighed med smykker

En passion for tilbehør er blevet til webshoppen Annemania.dk

13. april 2020 kl. 10:59

AALBORG: Hun elsker, hvordan et flot smykke kan give kvinder et selvtillidsboost. Hvordan det kan tilføje personlighed til et look. Og så interesserer hun sig generelt for mode og fashion.

Derfor ligger det på mange måder også lige for, at det netop er smykker, der er på vej til at blive Mie Martine Nielsens levevej.

- Alle kan bruge smykker, lige meget hvilken form eller facon, de har.

Smykkerne bliver fremstillet i Indien og har masser af sirlige detaljer. Privatfoto

Sammen med sin mor har hun startet webshoppen Annemania.dk, der sælger smykker i en stil, hun selv beskriver som feminin elegance med et tvist af boheme. Der er masser af sirlige detaljer i materialet og farverige smykkesten.

- Jeg finder virkelig glæde ved at skabe et univers for kvinder, hvor powerfuldhed fylder, og hvor man gerne må være farvestrålende til hverdag, fortæller hun.

Webshoppen holder til på Gugvej, hvor de også har et mindre showroom. Det har corona-virussen midlertidigt lukket, men det er også onlineuniverset i form af hjemmeside og Instagramprofil, Mie Martine Nielsen for alvor satser på og brænder for.

Smykker er en passion for Mie Martine Nielsen - nu udlever hun den med webshoppen Annemania.dk. Privatfoto

Hun blev forrige år færdig med en kandidatgrad i oplevelsesøkonomi, og det er derfor helt naturligt, at det er hende, der skaber brandet Annemania Jewelry. Hun står selv for at udvikle webshoppens udtryk, tage billederne og i det hele taget skabe, hvad hun kalder en kunderejse.

- Markedsføring og branding er en del af min uddannelse, så jeg kan virkelig bruge alt det, jeg har lært i det, jeg er i gang med nu, forklarer hun.

Hendes forældre er begge selvstændige og derfor har hun altid vidst, at det også var den sti, hun skulle ned ad. Og fordi hendes mor, Anne, har masser af erfaring med den administrative del af det at drive egen virksomhed, er det naturligt, hun tager sig af det

- Hun har to andre virksomheder, så hun er vant til det med bogholderi og administration. Hun er et rigtig godt match, siger Mie Martine Nielsen med smil i stemmen.

Webshoppen holder til på Gugvej, hvor de også har et mindre showroom. Privatfoto

Designet af smykkerne er en fælles proces. De vælger sten og materialer, og får det hele produceret i Indien, hvor de har samarbejdspartnere, der hjælper med at få deres ideer bragt til live.

- Vi bruger kvalitetsmaterialer. Smykkerne er lavet i sterling sølv og så forgyldt med enten 14 eller 18 karat guld og alle sten er natursten, der har forskellige konturer afhængig af udskæring og slibning, fortæller hun.

Mie Martine Nielsen kalder Annemania.dk et hjertebarn, som hun har en klar drøm om engang at kunne leve af. Hun er der ikke endnu, men er dog på vej.

Senest har hun lavet en aftale med Butik Gejst i Fyensgade om at sælge et udvalg af deres smykker.

For selv om det er onlineuniverset, hun satser på, skal man aldrig lade en god mulighed gå forbi.

- Jeg synes, det var en kæmpe chance for eksponering, og den blev jeg nødt til at gribe, siger hun.

Annonceret indhold

Nyeste