Skulpturparken Blokhus kan for 5. år i træk slå dørene op for millioner af julelys til Magisk Jul

BLOKHUS: Hvis der er nogen, der har taget opgaven seriøst om at lave en magisk juleudstilling, så er det Skulpturparken Blokhus. Intet mindre end 2 millioner julelys pryder den 20.000 kvadratmeter store, julepyntede park og i morgen, lørdag 6. november, åbner Magisk Jul officielt.

Åbningsfesten starter klokken 15, og der er fri entré for alle, der iklædt nissetøj. De 2 millioner julelys kan opleves frem til 30. december.

Nyhed: Julemandens magiske postkasse

Julemandens postkasse er et nyt initiativ i Skulpturparken. Alle børn kan tage et brev med, med en sød hilsen eller ønsker til julemanden og aflevere i julemandens magiske postkasse, der står ved julemarkedet.

– Du behøver ikke bruge et frimærke, når du skal sende dit brev til Julemanden. Du skal bare sige "afsted til Julemanden" når du putter brevet i vores magiske postkasse og 1-2-3 lander dit brev hos Julemanden på Nordpolen. Pst! Vi har ønskesedler, hvis I ikke tager brevet med hjemmefra, fortæller indehaver John Andersen.

Unikt juleshow

Foruden de mange julelys byder Magisk Jul på et unikt lysshow, der er specielt designet til Blokhus, og hvor musikken spiller sammen med resten af de mange julelys, således hele parken på magisk vis funkler hver dag klokken 16, 17, 18 , 19 og 20.

Der vil desuden være mulighed for at købe lidt forskellige julevarer hjem i parkens 20 forskellige shops. Der vil blandt andet være bæredygtige lædervarer, evighedsblomster, mad og specialiteter, glas, keramik, havekunst, træ, jern, metal samt kunsthåndværk og -installationer.

Program for åbningsdagen:

Arkaden samt julemarkedet åbner klokken 15-20

Musikoptræden af Jammerbugt Garden fra klokken 16

Julemandstræf af Nordjyske julemænd fra klokken 16

Medvirken ved Blokhus Kanonlaug fra klokken 16

Tale v/Borgmester Mogens Gade og indehaver John Andersen klokken 16.30

Efter talerne tændes juletræet på 17,5 meter

Lyd- & Lysshow gennemføres klokken 17

Du kan læse mere om Magisk Jul i Skulturparken Blokhus her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...