Skråen får et par millioner til hjælp i en corona-trængt tid - det glæder leder Jørgen Nissen. Arkivfoto: Matthew Burnett
Livet her

Millioner redder Skråens program i efteråret

Tilskud fra kickstartspulje falder på et tørt sted

25. september 2020 kl. 16:36

AALBORG: 2,2 rare millioner kroner er netop faldet ned i Skråens turban.

Pengene kommer fra Aalborg Kommune som en del af den kickstartspulje, der skal hjælpe det corona-trængte kulturliv.

Og millionerne falder på et tørt sted for både Skråen, publikum og kunstnerne, fortæller spillestedet i en pressemeddelelse.

- Hvor de statslige støtteordninger først og fremmest har til formål at lukke nogle af de mange økonomiske huller, der uforskyldt er gravet siden marts, så peger kickstart-hjælpen fremad og giver Skråen mod på at give den ekstra gas både i efteråret og til næste år, lyder det fra leder af Skråen Jørgen Nissen.

- Kickstart-hjælpen viser, at Aalborg kommune har forstået alvoren og vil stå sammen med Skråen i den lange seje kamp til nytænkning af spillestedet.

Han tilføjer, at det er en spændende tid, vi går i møde, hvor både formatet og indholdet ved koncerter og shows skal ændres markant.

Det bliver en sej omgang, men kickstartsmidlerne betyder, at der allerede igen er fuld gang i Skråen.

Frem til jul har Skråen planlagt 50 koncerter og shows - alle arrangementer selvfølgelig med alle de nødvendige sundhedstiltag, som ekstra afstand og ekstra rengøring, håndsprit og ikke mindst siddepladser i teateropstilling.

Annonceret indhold

Nyeste