Vi har spurgt en række personer fra byen om deres helt særlige sted - denne gang ejer af blandt andet Sushimania, Nathalie Ina Kühl, om sit forhold til havnefronten

AALBORG: Måske har du et selv? Et helt specielt sted, hvor du slapper af, nyder en smuk solnedgang - eller måske mødes med dine venner. I løbet af sommeren fortæller en række personer fra byen om deres særlige sted - i denne uge ejer af blandt andet Sushimania, Nathalie Ina Kühl, om sit forhold til havnefronten:

- Aalborgs havnefront har jo gennemgået en vanvittig transformation de sidste 10 år, og jeg synes, den på mange måder er blevet endnu mere karakteristisk for vores by med et meget mangfoldigt liv hernede.

Tina Larsen
Foto: Martin Damgård

Jeg husker, da jeg flyttede hjem fra Berlin i 2013, og Musikkens Hus var åbnet og allerede skabte den helt særlige stemning, der nu er kendetegnende for havenfronten.

Siden da har jeg danset tango på havnen, hørt opera ude foran Musikkens Hus i silende regnvejr, knoklet til den årlige bæredygtighedsfestival, delt Sushimania-smagsprøver ud på græsplænen og gået lange ture alene eller sammen med andre.

Aalborg Havnefront er et af de steder i byen, der summer mest af liv, men samtidigt kan give én den største ro. Jeg elsker at gå langs vandet eller sætte mig med en kop kaffe fra kaffebaren på Gabels Torv med benene ud over kanten og kigge ud over havnen.

Tina Larsen
Foto: Martin Damgård

Ved havnefronten har jeg haft nogle af de mest betydningsfulde samtaler i mit liv. Så jeg går ofte derned, når jeg savner - når jeg er glad - når jeg trænger til at rense hovedet - eller når jeg vil inspireres.

Skæbnen har det med at spille én et puds, og det er sket for mig mere end én gang lige nøjagtigt her med blikket ud over den fine havn og fjorden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...