Vi har spurgt en række personer fra byen om deres helt særlige sted - denne gang ejer af Penny Lane, Jonas Hütcher-Hejlesen

AALBORG: - Jeg ved godt, det for nogen lyder meget underligt, at man kan have svært ved at pege ét specielt sted ud. Men for mig har specielle steder altid handlet om, hvor jeg er i livet.

I min barndom var det Vejgaard - specielt omkring Jyttevej og Filstedved kom jeg meget, her var et fantastisk børneliv. Der var altid et hav af børn at lege med, så det står meget stærkt for mig.

Et sted, der stadig betyder rigtigt meget for mig, er Vejgaard Boldspilklub, hvor jeg først som ungdomsspiller og senere som træner i mange år brugte næsten alt min tid. Herfra har jeg så mange gode minder med fantastiske mennesker, som jeg aldrig glemmer. Vejgaard Boldspilklub har givet mig så megen forståelse for, hvor vigtigt det er med sammenhold.

Om det er i en idrætsklub, en arbejdsplads eller andre steder, er sammenhold og viljen til at hjælpe andre bare så vigtig og givende.

I dag, hvor jeg er flyttet til Vodskov lidt udenfor byen væk fra centrums stress og jag, er det helt fantastisk med naturen så tæt på. Skoven står super-flot på alle årstider på hver sin måde.

Dog vil jeg sige, at som selvstændig med en arbejdsuge på plus 80 timer og som far til tre drenge, er tid nok ikke det, der er mest af til fornøjelse, når en hverdag skal hænge sammen. ”Jeg kommer nok ikke så meget ud”, som man siger - hehe.

Dog elsker jeg, hvis jeg har mulighed for det efter en lang arbejdsdag, at køre ned til min svigerfar, som ikke bor så langt fra os og få en kold øl i garagen og få snakket om løst og fast uden larm omkring én. Det står højt på listen.

Ellers er det mit hjem, der står højt på listen. Når man taler med så mange i løbet af en dag, som jeg gør, er det bare dejligt at være sammen med dem, man elsker. Uden man skal forholde sig til en hel masse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...