Her i Nørregade står butiksejerne sammen og får nye idéer, der skal skabe opmærksomhed omkring handlen i gågaden. Foto: Niels Skovmand
Shopping

Mød dem i ny video: Butikker står sammen om at bevare handlen i Nørregade

Initiativet fortæller om åbningstider, click and collect og meget andet - se her hvor du finder videoen

19. januar 2021 kl. 17:57

AALBORG: Corona har ikke sat en stopper for de gode idéer i Nørregade - snarere tværtimod. Butiksejerne tænker ud af boksen, så du stadig kan shoppe - mens restriktionerne bliver overholdt.

Men hvor er der åbent og i hvilket tidsrum, hvem har click and collect osv? - det får du nu svaret på i en helt ny video på Facebook, hvor størstedelen af de handelsdrivende i gågaden medvirker og giver status for netop deres forretning.

I videoen får du info om de forskellige initiativer i forretningerne her i Nørregade. Foto: Niels Skovmand

- Vi vil vise, at vi stadig er her, og at vi forretningsdrivende står sammen, siger Majken Green, der ejer den franske vinbar Ma Petite France sammen med sin mand, Kristian.

- Og at Nørregade stadig er en gåtur værd, selv om vi ikke holder åbent, som vi plejer. Med videoen vil vi fortælle vores kunder, at vi stadig står klar, hvis de mangler noget.

Majken Green glæder sig over sammenholdet.

- Vi står sammen om at bevare handlen i Nørregade, og vi oplever opbakning fra kunderne. Jeg synes, at man kan se et fint flow af folk i gaden, hvor de stopper op ved forretningerne og henter eller får udleveret poser med varer, de har bestilt på forhånd, siger hun.

- Så kom og køb ind hos os, vi vil gerne være der for vores kunder både nu og efter corona.

Eller som der står på gadens Facebook-side Nørregade 9000 Aalborg "Hvis du vil have butikker i morgen, skal du støtte dem i dag. Uden jer - ingen os."

Du kan se videoen fra Nørregade i linket her

Annonceret indhold

Nyeste