Fokus på madspild mandag 4. juni

AALBORG: Too Good To Go vil gerne engagere aalborgensere og sætte endnu mere fokus på madspild i byen. Derfor kan alle, der har lyst, komme og møde teamet bag den populære madspilds-app på Nytorv mandag 4. juni kl. 13 - 17.30.

Her kan du bl.a. møde en grøn agent fra Aalborg Kommune og kogebogsforfatter og madblogger Almedina B. Boskailo, som fortæller om deres passion for bæredygtighed og reduceringen af madspild.

Derudover kan du deltage i en konkurrence, hvor du deler dit bedste madspilds-tip og får chancen for at vinde seje præmier.

Størstedelen af spild sker i hjemmet, så ved at få aalborgensere til at dele de bedste personlige tip, kan vi inspirere hinanden til når vi næste gang står i supermarkedet eller åbner køleskabet. Vi håber, at du har lyst til at være med, så vi sammen kan gøre byen grønnere, lyder det fra Nicoline Rasmussen. Too Good To Go er en dansk app som hjælper forretninger med at sælge deres overskydende mad. Appen startede i 2015 og har siden opnået international succes, som nu tæller otte lande, der i alt har reddet 4,5 millioner måltider fra at blive smidt ud. Som bruger bestiller du igennem Too Good To Go appen og får derved en kvittering og et angivet tidspunkt, hvor du skal møde op i forretningen og hente det overskydende mad. Prisen ligger typisk på 19 - 45 kr. for et måltid.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...