Du kan komme med til eksklusiv forpremiere på den store danske film I krig og kærlighed i aften. Vi har fået en snak med skuespillerne

Skuespillerne Rosalinde Mynster og Sebastian Jessen spiller hovedrollerne i den nye danske film I krig og kærlighed, som har premiere 15. november landet over. Men allerede i aften 9. november klokken 21 kan aalborgenserne få lov at se den nye film i Nordisk Film Biografer i Kennedy Arkaden. I krig og kærlighed er den første danske film om 1. verdenskrig, og er i øvrigt en af de dyreste, der nogensinde er produceret. De to skuespillere vil selv komme forbi og præsentere den.

Camilla Gammelgaard Johansen
Skuespillerne kiggede i dag forbi her på Nordjyske Medier til en snak om filmen. Foto: Peter Broen

– Vi tager rundt i hele landet for at præsentere vores film I krig og kærlighed, og i dag er det så Aalborgs tur, hvor man kan komme og se den, høre om den og stille spørgsmål til os, siger Sebastian Jessen.

Filmen er produceret i forbindelse med 100-året for krigens afslutning, men selvom historien har et århundrede på bagen, så er den stadig relevant i dag, mener de to skuespillere.

– Jeg synes jo, det er en film, der kan det hele. Det er en historisk film, og den har en masse krigselementer fra første verdenskrig, men det er også en kærlighedsfilm, fortæller Rosalinde Mynster.

Camilla Gammelgaard Johansen
Rosalinde Mynster er blandt andet kendt fra Badehotellet på TV 2. Hun er nu aktuel i filmen I krig og kærlighed. Foto: Peter Broen.

– Det er et kærlighedsdrama, som tager fat i fuldstændig universelle følelser, som er ligeså eksisterende i dag, som de var for 100 år siden. Jalousi, kærlighed, svigt. Så den er meget relevant. Og så er der det historiske element, så man kan faktisk lære noget af den, siger Sebastian Jessen.

Udover de to hovedrolleindehavere, så kigger instruktøren Kasper Torsting og producenten Ronnie Fridthjof også forbi til forpremieren i aften.

Men holdet har en ekstra lille ting gemt i ærmet. For fra filmens premiere den 15. november kan alle over 100 år komme gratis ind og se den sammen med en ledsager.

Camilla Gammelgaard Johansen
Sebastian Jessen har efterhånden en lang karriere bag sig i filmbranchen. Foto: Peter Broen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...