Ny kaffebar vil servere kaffe og frokostretter udenfor

AALBORG: Der er godt nyt til de kaffetørstige; Coffee Ten udvider med ny kaffebar på Magasins terrasse.

Kaffebaren åbnede i Magasin 1. maj, og aalborgenserne har taget så godt imod konceptet med kaffe til 10 kroner, at den nye Coffee Ten på terrassen på 2. etage er åbnet i dag.

- Vi er utrolig glade for den store opbakning, vi har fået, siden vi slog dørene op i maj måned og solgte den første kop kaffe. Siden er det gået stærkt, og vi ser derfor et stort potentiale i at udvide til Magasins terrasse og byde vores kunder på kvalitetskaffe inde såvel som ude, fortæller Thomas Busch fra Coffee Ten.

Magasins terrasse ligger i forlængelse af boligafdelingen. Her er det muligt at få frisk luft og nu også lette frokostretter med vine og kolde drikkevarer.

I Magasin glæder man sig over Coffee Tens start, og ser det som et naturligt næste skridt at udvide de butikker, kunderne viser størst interesse for.

- Vi holder løbende skarpt øje med vores kunders adfærd og besøgsmønstre, så vi fortsat kan optimere udvalget og den overordnede oplevelse, når man besøger Magasin, siger Store Manager Tina Mikkelsen.

- Vi kommer bestemt ikke udenom, at Coffee Ten har været en succes fra start, og det glæder os derfor, at vi nu kan udvide konceptet og tilbyde aalborgenserne endnu flere kvalitetsoplevelser i forretningen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...