Spænd sikkerhedsselen og tag tandbeskytteren på - for det kommer til at gå voldsomt for sig

NØRRESUNDBY: Hvis du har bare en smule højoktan benzin i blodet og drømmer om at sidde bag rattet i en monster truck med det ene formål at smadre biler på stribe - så skal du spænde sikkerhedsselen og tag tandbeskytteren på - for det kommer nemlig til at gå ret så voldsomt for sig.

Nej, nej - det var blot ønsketænkning her i sommervarmen...

Men hvis du vil se rigtige professionelle stuntkørere udføre et sådant halsbrækkende kunststykke i virkelighedens verden, så skal du såmænd blot købe billet til det show, der fire dage i træk opføres på p-pladsen ved Kvickly i Nørresundby.

For den nok så berømte truck-karavane i skikkelse af "Monster Truck Stunt Show Team-Klaas" trækker håndbremsen og gør holdt i Nørresundby, hvor der er show-time den 25., 26., 27. og 28. juli - torsdag, fredag og lørdag foregår det klokken 19.00, hvorimod forestillingen begynder allerede klokken 18.00 om søndagen.

Torben O. Andersen
Det ser så legende let ud - men det er bare hammer svært at køre på kun to hjul - og lad endelig være med at gøre det, hvis du er ved at tage kørekort. Arkivfoto: Ole Iversen

Tour- og pressechef Agnete Louise Enoch, Team-Klaas, siger til aalborg:nu, at tilskuerne får action, action og atter action for alle pengene.

- Det er kort og godt et stunt show i verdensklasse, og det bliver udført af tre artister, der kan deres metier til fingerspidserne.

- Showet er delt op i to afdelinger af hver 40 minutters varighed med en indlagt pause på 20 minutter, tilføjer hun.

Torben O. Andersen
UPS - der holdt sørme lige en bil i vejen, og min bak-sensors gav ikke engang lyd fra sig. Arkivfoto: Ole Iversen

De tre stuntkørere er den 49-årige David Klaas, der - sammen med sine to sønner, den 24-årige Dustin Klaas og den 16-årige Julian Klaas - udfører numre og tricks hver for sig og i fællesskab, der kan få tilskuerne til at tabe både næse og mund af lutter benovelse.

Der bliver f.eks. smadret adskillige køretøjer i showet, når de mega store monster trucks tromler hen over bilerne, og der bliver også udført akrobatisk bilkørsel på kun to hjul.

Endvidere drøner sønnerne rundt på motorcykler, hvor tyngdekraften på det nærmeste sættes ud af kraft, når de hænger oppe i luften og kører igennem ildringe.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...