Kenneth Hoffmann ejer fire Loop-centre i Aalborg-området, og han drømmer om at åbne endnu flere, for efterspørgslen er stor

AALBORG: Nem og hurtig træning. Det er sød musik i manges ører, som lever en travl og stresset hverdag med børn, job og huslige pligter. Loop Fitness er et koncept, som er udviklet ud fra den tanke, og måske er det netop derfor, at cirkeltræningskæden har så stor succes rundt omkring i Danmark og ikke mindst her i Aalborg.

Fitness blev et kald

Kenneth Hoffmann drømte egentlig om at blive revisor, men han endte ved et tilfælde i fitnessbranchen, hvor han i en årrække var centerleder i det daværende Fitness DK. Det blev hans kald, og i 2012 sprang han ud som selvstændig og åbnede sit eget center i Aalborg under Loop-kæden. Konceptet hos Loop går kort og godt går ud på, at maskinerne er sat i en cirkel, og hvert 45. sekund lyder der et ding fra klokken, og så skifter man til den næste maskine.

På den måde kan man klare sin træning på 24 minutter, og det fangede hurtigt Kenneth Hoffmanns interesse.

- Det er ikke et koncept for bodybuildere, men et koncept derimod for alle, som har lyst til at holde formen ved lige i en travl hverdag, siger han.

Men er det nok, at træne på den måde, vil nogen måske tænke.

- 24 minutters træning lyder måske ikke af meget, men når man prøver det, så lover jeg, det er hårdt, og man kommer omkring alle muskelgrupper, fortæller han.

Camilla Gammelgaard
Han drømte egentlig om at blive revisor men endte i stedet i fitnessbranchen. Foto: Henrik Bo

Åbningen af det første center i byen gik så godt, at Kenneth Hoffmann allerede året efter åbnede i Nørresundby. Center nummer tre og fire, i henholdsvis Støvring og endnu et i Aalborg, fulgte i 2017 og 2018. Og nu leder han med lys og lygte efter egnede lokaler til flere Loop-centre i området.

- Efterspørgslen i Aalborg Øst er ret stor, og der er rigtig mange, som spørger, hvornår vi kommer derud også. Jeg har ophavsretten i Aalborg, så det ligger lidt til højrebenet, at det er mig, der skal åbne det, siger Kenneth Hoffmann.

Han er også på udkig efter et lokale i Vodskov, men det er generelt en udfordring, at finde egnede steder.

- Jeg har åbnet centre i tidligere dagligvareforretninger, og det er perfekt. Men det går for godt i Danmark i øjeblikket, så der er ikke rigtig nogle lokaler ledige lige nu, siger han med et smil på læben.

- Vi søger, det vi kan, men det skal også være det rigtige sted, siger han.

Camilla Gammelgaard
Loop-centret på Gugvej har både kravlegård, legerum, børnefitness og cafe. Foto: Henrik Bo

Ikke bare et medlemsnummer

Centret på Gugvej ligger i en tidligere Aldi-forretning, og det er indrettet med et legehjørne og en lille café, så man både kan tage børnene med og snakke med de andre medlemmer over en kop kaffe.

- Det er vigtigt, at man ikke bare er et medlemsnummer, når man kommer i Loop. Det skal være et rart miljø at færdes i, og for mig er kaffepauserne næsten lige så vigtige som træningen, siger Kenneth Hoffmann.

Centeret byder desuden på et hjørne med en kravlegård og et område med maskiner til børn i alderen 8-14 år.

- Mødregrupperne kommer også og træner her, og så har vi lavet område til børn med mindre maskiner, så træningen kan være et projekt for hele familien. Det kan passe ind i hverdagen og måske være med til at motivere nogle flere, fortæller han.

Generelt lyder opfordringen fra Kenneth Hoffmann, at man får rørt sig, men også at man finder en god balance i det.

- Jeg opfordrer alle til at dyrke motion. Det kan både være her eller i de lokale foreninger, jeg spiller for eksempel selv tennis. Man kan også gå en tur i skoven eller andet. Det handler bare om, at man skal op af sofaen, ellers bliver det ikke godt. Men man skal selvfølgelig også gøre det med måde, siger han.

Camilla Gammelgaard
Man er ikke bare et medlemsnummer i Loop Fitness, man er en del af et fællesskab, understreger Kenneth Hoffmann. Foto: Henrik Bo
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...