Køkkenfirma har bygget nye lokaler på Bådehavnsvej for at blive del af udviklingen i bydelen

AALBORG: Indretningsarkitekterne Jannie Kjær og Bettina Mortensen slår 1. november dørene op til en nybygget Multiform køkkenbutik ved lystbådehavnen.

Det er 35 års erfaring fra køkkenbranchen og en stor passion for snedkerkøkkener, der ligger bag den nye butik på Bådehavnsvej.

Butikken har havnefrontsplacering med glasfacade lige ned til lystbådehavnen og overfor Kystens Perle.

- Vi flytter til en bydel i udvikling - i nærheden af Harbour Gate og Cloud City. Det er en ny og visionær bydel med fokus på kunst, kultur, gastronomi og arkitektur. Her kommer nordjyderne for at spise og nyde livet. Det er den helt rette stemning, når man skal se på håndlavede køkkener, siger Jannie Kjær.

Hun har i en årrække drevet Multiform-butik i Aalborg Syd, men fandt den havnenære placering helt rigtig sammen med sin nye forretningspartner, Bettina Mortensen.

- Vi har begge arbejdet med køkkener i rigtig mange år i det nordjyske. Da vi mødte hinanden, vidste vi bare, at vi skulle drive køkkenforretning sammen på et tidspunkt. Vi brænder begge for eksklusive køkkener og for at give kunderne rigtig god rådgivning om indretning og en ganske særlig service, siger de to.

Multiforms første design fra 1982, Form 1 køkkenet, har en særlig plads i Jannies hjerte. Det er i dag en klassiker på linje med Arne Jacobsens, Børge Mogensens og Hans Wegners moderne møbelklassikere fra 50’erne.

Den 200 kvadratmeter store butik viser også Multiforms andre køkkendesigns.

- Jeg oplever, at der er en stigende interesse i Nordjylland for køkkener i et design og materialer, som holder i generationer. Den interesse passer perfekt ind i vores tankesæt. Stifterens vision var, at fremtidens arkæologer vil finde rester af et Multiform-køkken i en køkkenmødding. Den vision holder vi fast i, siger Bettina Mortensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...