Første variant er med svesker - se her hvilke slags du kan købe senere

AALBORG: Har du fundet din favorit? Det handler naturligvis om fastelavnsboller - for ja, det er vist ingen overdrivelse, at der er flere end mange at vælge imellem på byens caféer og hos bageren i øjeblikket.

Er favoritten den klassiske bagt af gærdej med lækkert fyld, så er her en nyhed, det lige er til at sætte tænderne i - især hvis du har mod på nye smage.

Penny Lane præsenterer nemlig en ny variant hver torsdag til søndag den kommende tid som supplement til de kendte fastelavnsboller i caféen.

Tina Larsen
Fastelavnsboller og kaffe - what's not to like? Foto: Penny Lane

- Vi har valgt at gøre det lidt anderledes i år og lave lidt sjov, siger ejer Jonas Hütscher-Hejlesen.

- Og så vil vi også gerne give vores bagere mulighed for at udfolde sig endnu mere. Så det er helt op til dem, hvilke smage og kombinationer, den kommende uges fastelavnsbolle består af. Det er dem, der kender de gode smagssammensætninger.

Til og med i morgen, onsdag, er fastelavnsbollen i limited edition traditionel med svesker og remonce.

- Gæsterne har taget rigtig godt imod den, og det var med til at give os idéen om at fortsætte med at udvikle nyt fyld, siger Jonas Hütscher-Hejlesen.

Og fra torsdag kan du nyde en ny variant - med jordbær og rabarber. De kommende ugers lækkerier er ikke lagt fast endnu, men Jonas Hütscher-Hejlesen nævner en eksotisk variant med passionsfrugt som en mulighed, ligesom Penny Lanes populære påskebolle med ananas også kan inspirere til en fastelavnsbolle.

Nogen vil måske mene, at det er tidligt med al den hype om fastelavnsboller.

- Vi sælger dem altid fra det her tidspunkt, men når det virker som om, at der er ekstra opmærksomhed i år, hænger det måske sammen med, at fastelavnsboller er en tradition herhjemme, siger Jonas Hütscher-Hejlesen.

- Og efter år med corona er traditioner måske blevet endnu vigtigere for os - at være sammen med gode relationer og hygge os. Det synes jeg også, vi ser på caféen.

Hos Penny Lane på Boulevarden stopper salget af fastelavnsboller midt i marts - og bare rolig, hvis din favorit er den med flødeskum, så kan du naturligvis også købe den.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...