Du kan fejre sommeren med den populære skaldyrsret på to restauranter i Aalborg

AALBORG: Er du også vild med muslinger og fritter? Så kan du godt begynde at glæde dig, for om fjorten dage, 1.-7. august, kan du komme til Moules Frites Festival i Aalborg på Skagen Fiskerestaurant og Provence.

Lise Sastakauskas Østergaard
Du kan se frem til en god portion moules frites hos Skagen Fiskerestaurant på Bodolfi Plads til Moules Frites Festival. Foto: Skagen Fiskerestaurant

Moules Frites Festival 2022 præsenteres af Madbillet og Perrier og afvikles sammen med en række forskellige restauranter over hele landet, hvor konceptet er det samme: Nyd sommeren til en god portion friskfangede blåmuslinger og sprøde, friterede kartofler med aioli.

- Når vi har så mange års erfaring med at servere moules frites, synes vi, det var helt oplagt at være med, siger Elias Grøftholdt Tychsen, direktør i Skagen Fiskerestaurant.

- Folk kan se frem til at få en god omgang moules frites, hvis de kigger forbi restauranten på Budolfi Plads.

Også hos Restaurant Provence på Ved Stranden 11 er begejstringen til at tage at føle på.

- Vi glæder os til at være med i Moules Frites Festivalen. Sidste år var vi også med, og det var vældig populært blandt vores gæster, så vi er klar igen i år, siger Dennis Knudsen, ejer af Provence.

Du kan købe billet til Moules Frites festivalen på www.madbillet.dk - den koster 150 kr. og inkluderer en portion moules frites og 33 cl. Perrier-mineralvand.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...