Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen vender i musicalen tilbage til deres gennembrudsroller som Anja og Viktor.Foto: AKKC
Livet her

Musical forrygende fra start

På bare tre timer er knap halvdelen af billetterne til Kærlighed ved første hik væk

27. oktober 2017 kl. 15:09

AALBORG: Vi vil tilsyneladende gerne vide, hvordan det går Anja og Viktor.

I hvert fald er salget af billetter til musical-udgaven af Kærlighed ved første hik i Aalborghallen næste efterår kommet forrygende fra start. Billetsalget åbnede i formiddags, og på bare tre timer er lidt over 2500 billetter solgt - det svarer til cirka halvdelen af dem, der er til salg.

Musicalen får premiere i Tivoli til september og tager derefter på turne rundt i landet med Aalborghallen som det første stop. Der bliver forestillinger fem dage 27. november til 1. december 2018.

Skuespillerne bliver stort set de samme som i filmudgaven i form af Sofie Lassen-Kahlke, Robert Hansen, Joachim Knop og Karl Bille og forestillingen instrueres af Peter Langdal.

I Kærlighed ved første hik - the musical vender Sofie Lassen-Kahlke og Robert Hansen tilbage til deres gennembrudsroller som Anja og Viktor - nu omkring de 40 år. Musical-versionen udspiller sig på to tidsplaner - dengang i 1999, hvor de to mødtes for første gang og lige nu i 2017, hvor Anja netop har forladt sin mand gennem snart 20 år.

Musikken leveres live på scenen af bandet Innocent Blood, der skrev filmens populære soundtrack med bl.a. hittet Den første gang.

Annonceret indhold

Nyeste