Café og konditori vil i højere grad være en institution i byen

AALBORG: Den er kendt som en af byens hyggeligste caféer med lækre kager og specialiteter - tilsat et stænk skæve ting og sager.

Men fremover skal Penny Lane på Boulevarden også gerne poppe op i din bevidsthed, når du tænker gode oplevelse, foredrag og koncerter. I hvert fald har caféen og konditoriet sat gang i en række arrangementer, der i endnu højere grad skal gøre stedet til en institution i byen.

- Vi vil gerne tilgodese de fantastiske gæster, vi har, og lave noget forskelligt, siger indehaver Jonas Hütscher-Hejlesen.

Katrine Schousboe
Det er knap et år siden Jonas Hütscher-Hejlesen overtog ejerskabet af Penny Lane. Arkivfoto: Lasse Sand

Udsolgt over hele linjen

Caféen har allerede én gang haft besøg af bloggeren og tv-divaen Mascha Vang til et udsolgt talkshow. På torsdag, 2. maj vender hun tilbage med et ligeledes udsolgt arrangement.

- Og folk, der var her sidst, kan skrive under på, at det var hylemorsomt, fortæller han.

Til september prøver man så noget helt nyt, når Peter Viskinde spiller intimkoncert i caféen - også her er der mere end tæt på udsolgt.

- Jeg var heldig at få fat på ham, og det passer perfekt til os, for vi vil ikke bare være en café, hvor man går ind og spiser og går ud og siger tak for i dag. Vi har en sjæl, som vi gerne vil dyrke, siger Jonas Hütscher-Hejlesen.

Han har allerede flere arrangementer i støbeskeen - for eksempel et som henvender sig til børnefamilier og en mere løs ide om en cocktail aften.

- Det går godt for os, vi har seks bagere og konditorer ansat, men det er også vigtigt, at vi aldrig bliver et sted, der hviler på laurbærrerne, fastslår han.

Katrine Schousboe
Caféen har allerede holdt ét talkshow med Mascha Vang, nu følger et mere og til september også en koncert med Peter Viskinde. Arkivfoto: Lasse Sand

En drøm om Aarhus

Jonas Hütscher-Hejlesen afviser, at Penny Lane skal udvikle sig til et egentligt event-sted, for han ikke vil ikke kigge så meget på, hvad andre gør, men i stedet følge sin egen retning.

- Jeg går efter min egen mavefornemmelse, og vi har ret brede rammer her, siger han.

Det er ikke engang et år siden, han overtog ejerskabet af caféen på Boulevarden efter at have været ansat på stedet i en årrække herunder de sidste to år som daglig leder. Selv om det på nogle måder har overrasket ham, hvor mange timer han som selvstændig må lægge i caféen og konditoriet, så vil han ikke afvise, at Penny Lane en dag kan få en aflægger.

- Jeg går med lidt af en drøm om at åbne et sted i Aarhus. Der er nogen, der har efterlyst det, vi kan. Men indtil videre har jeg vist nok at lave her, siger han med smil i stemmen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...