Glæd dig til koncerter med Ganger og Velvet Volume, støb din vulva og få masser af viden om aktuelle emner

AALBORG: Sommer, sol og hygge ti onsdage til og med august.

Kunsten Summer Lounge er et velafprøvet og populært koncept. Og også i år får du masser af input om kunst, musik og samfundsforhold i Skulpturparken.

Kunsten har nemlig netop offentliggjort, hvad du kan opleve de ti onsdage fra 23. juni og til og med 25. august. Og traditionen tro er der både talks om aktuelle emner, musik, hygge og kunstperformances på programmet, skriver museet i en pressemeddelelse.

Kønsforsker Christian Groes gæster Skulpturparken til en snak om #metoo-bølgen og modstanden mod den. Også bestsellerforfatter Lone Theils lægger vejen forbi, du kan blive klogere på konspirationsteori, støbe din vulva og blive klogere på, hvorfor der stadig er forbundet skam og fordomme med den kvindelige fysik.

- I år har vi i endnu højere grad lagt et talk-program, der sætter tidsånden og aktuelle emner i perspektiv på en interessant og uformel måde. Derudover vil der i år være flere kunstperformances, som håndplukkes af vores dygtige, kunstfaglige team, siger Lars Ulrich Hansen, udviklings- og kommunikationschef på Kunsten.

Hygge og perspektiv

Men Kunsten Summer Lounge byder naturligvis også på god mad, tilbagelænet picnichygge og en masse fed musik.

Blandt andet besøger Ganger, Sulka, Velvet Volume og Kristian Leth scenen i den grønne park.

Hver onsdag vil der desuden være mulighed for at blive klogere på de aktuelle udstillinger samt deltage i kunstneriske workshops.

- På trods af alt den usikkerhed, som coronakrisen har medført, er det lykkedes os at sætte et rigtig varieret og højaktuelt program sammen med masser af inputs til alle os, der har savnet fællesskab, kultur og nye perspektiver. Kunsten Summer Lounge er genkendeligt, men trykker også gæsterne på maven med helt nye og anderledes kunstoplevelser, siger Lars Ulrich Hansen.

Kunsten understreger, at man selvfølgelig følger alle gældende regler for afstand, hygiejne og coronapas, så også dette års Kunsten Summer Lounge bliver tryg.

Du kan læse meget mere om, hvad du kan opleve til Kunsten Summer Lounge 2021 her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...