Tall Ships Races' musikalske program kulminerer i aften - vi har valgt nogle muligheder ud til dig

AALBORG: Det er ikke musikalske tilbud, der har manglet det seneste dage. Til gengæld har vejret - særligt i går torsdag - været noget af en modspiller for arrangører af årets Tall Ships.

Men nu er solen tilbage og dermed også gæsterne. Alt er derfor linet op til et brag af en afslutningsfest på kajen, og du kan virkelig komme vidt omkring rent musikalsk set.

Vi har plukket et par highlights ud til dig:

Slotspladsen, Aalborg, kl. 19

De regnes som et af årets hovednavne, og er du glad for sange som We Are The Champions og Bohemian Rhapsody (særligt efter et par fadøl) bliver der masser af muligheder for at synge med, når One Night of Queen fyrer deres to-timers show af.

Bandet turnerer over store dele af verden og har sangeren og Freddie Mercury-imitatoren i front. Mullen vandt ved årtusindskiftet talentkonkurrencen Stars in Their Eyes og skabte derefter Queen-showet.

Aktivitetspladsen, Aalborg, kl. 19.45

Der bliver med garanti gang i den, når YouTube-fænomenet Marvelous Mosell giver den op på Aktivitetspladsen. Morten Sell, som han også hedder, har de senere år spillet masser af udsolgt koncerter og høstet gode anmeldelser for sin danske retrorap.

Way Up North, Stigsborg Brygge, kl. 20

Med The Florines er vi i en helt anden genre. Aalborg-bandet udgav deres debutsingle Save Me i 2017 og er kendt for deres fængende rocksange. De har de seneste år spillet en del live i både ind- og udland og været en del af både DRs Karrierekanonen og ANR Demo.

Slotspladsen, Aalborg, kl. 21.30

Ingen fest uden ABBA. Sådan synes arrangørerne af årets folkefest have at have tænkt. Og når man ikke kan få the real deal til at stille op, hvorfor så ikke hyre et af verdens største tribute bands Arrival from Sweden? Bandet har eksisteret i knap 25 år og turnerer verden rundt med ABBAs monsterhits.

Arrival from Sweden er kendt for ikke at lade de svenske originaler noget tilbage - med fantastiske kostumer, dygtige musikere og sangere.

Aktivitetspladsen, Aalborg kl. 21.45

Ikoniske Love Shop er et af de danske bands, der deler vandene. Enten elsker man deres dansk-sprogede pop/rock, eller også synes man, det er noget klynk. I hvert fald spiller det album-aktuelle band, der kun har Jens Unmack tilbage af den oprindelige besætning, koncert i aften, og der skal nok blive fuldt hus. Love Shop udgav her i foråret albummet Brænder Boksen Med Smukke Ting, som har høstet pæne anmeldelser.

Katrine Schousboe
I alt er der planlagt 70 koncerter til dette års Tall Ships Races. Foto: Katrine Brix
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...