Kom tættere på de nordjyske musikalske talenter på fredag

AALBORG: I sommers afviklede KORMA – Kompetencecenter for Rytmisk Musik Aalborg - en music camp for mere end 20 talentfulde nordjyske musikere.

Efter intens sparring med producere, sangskrivere og bookere på campen, viser de deltagende nu musikken frem!

- Vi havde nogle fantastiske og meget intense og lærerige dage på KORMA MUSIC CAMP. Og det er produktet af de dage og efterfølgende mange timer i øvelokalet, man nu kan opleve live, fortæller daglig leder af KORMA, Søren Kristensen.

Den 12. november blev den første showcase afholdt på Huset i Aalborg og 20. november afholdes den næste koncert på Studenterhuset.

Blandt de optrædende talenter er der en bred palette af udtryk og genrer, som vil give et indtryk af det lokale vækstlags diversitet.

Til den første showcase på Huset var der primært fokus på den organiske lyd, hvor de akustiske instrumenter ofte er drivkraften. Blandt andet den snart pladeaktuelle Jonas Ringtved inviterede lytteren ind i folk- og country-verdenen, mens det mere ubeskrevne blad, ASTMA, blandede klassisk klaverspil med Under Byen-klingende vokal.

Begge har på KORMA Music Camp fået feedback og sparring fra bl.a. SPOT Festivals booker Albert Helmig, den tidligere lokale sangskriver Rikke Thomsen og Tapetown-produceren Rasmus Bredvig.

På Studenterhuset den 20 bliver der mere fokus på den poppede del af musikmiljøet.

Her bliver der budt på alt fra akustisk chillpop fra While I Wonder over til elektronisk, P6-venlig pop i form af E:low. Afstikkerne denne aften er producer- og rap-duoen, Pookjo, der ikke er bange for at skille sig ud fra den gængse rap-musik, hvor der normalvis er fokus på dyre biler, penge og fester. I stedet præsenterer duoen et upoleret tekstunivers, hvor der næsten gøres grin med genrens typiske dyder.

Et helt nyt navn til showcasen er dream pop-projektet Posly, som Tunnelvision-forsangeren, Amalie Dallerup, står bag. Dallerup vandt med sit tidligere band, Tunnelvision, bl.a. Skråens Band Battle og spillede på Smukfest.

Niels Skovmand
Pookjo er ikke er bange for at skille sig ud fra den gængse rap-musik. Privatfoto

Du kan købe billetter til koncerten, fredag, på Studenterhuset lige her. Det koster 50 kroner og starter klokken 20.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...