For 35. gang holder Ungdomsringen musikfestival - denne gang i Nordkraft. Arkivfoto: Laura Guldhammer.

Ungdomsringens Musikfestival flytter fra AKKC til Nordkraft

AALBORG: Ungdomsringens Musikfestival holder sin 35. festival i Nordkraft. Flere end 160 bands fra fritids- og ungdomsklubber og ungdomsskoler i Danmark og resten af Norden er klar til at fyre den af på i alt seks scener i de nye rammer.

Fredag den 19. og lørdag den 20. januar står i musikkens tegn i Nordkraft. Ungdomsringens Musikfestival har valgt at holde Danmarks største festival for fritids- ungdomsklub- og ungdomsskolebands i nye rammer, når den for 35. gang sætter gang i byen med gratis entré for alle. Flere end 160 bands vil fyre den af på seks scener i rundt om i Nordkraft. Der er således lagt op til en weekend med masser af ungeliv, fællesskab og musikoplevelser.

Rolf Bekker er regionsformand i Ungdomsringen i Nordjylland og leder af blandt andet kulturhuset KUL i Nordkraft under Ungdomsskolen. Han glæder sig til at se festivalen folde sig ud i sit nye hjem:

- Festivalen bliver fornyet ved flytte fra AKKC til Nordkraft. De rå og rustikke rammer skaber en anden stemning for de unge, og det bliver ny oplevelse. Derudover indeholder festivalen også alt det, den plejer, med en masse unge bands, som får mulighed for at fyre den af på en professionel scene - mange af dem for første gang, lyder det fra Rolf Bekker.

Musikfestival for alle Aktiviteterne i Nordkraft strækker sig over fredag aften og hele lørdagen. Ud over koncerter med bands fra både Danmark og Norden vil der også være workshops for musikinteresserede i Kedelhallen. Alle er inviteret til festen, understreger Rolf Bekker:

- Ungdomsringens Musikfestival har altid været - og er stadig - for alle unge og familier, som har lyst til at være en del af en særlig musiktradition i Aalborg. Der er lagt op til en rigtig fed weekend, som byder på masser af musik, fællesskab og nye bekendtskaber på tværs af landet og Norden. 

Der er fri entré, og festivalen er åben fredag kl. 19 - 24 og lørdag kl. 11 - 24. Fredag kl. 19 er der på Skråen åbningskoncert med det aalborgensiske band Check Out Escape. Festivalen er alkohol- stof- og røgfri.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...