Børnemusiker Michael Back åbner musikhus for børn i Storvorde

STORVORDE: Børnemusikeren Michael Back åbner til august et musikhus for børn. Huset kalder han “Musik & Sjov Huset - det lille musikhus". Det har til formål at lave musikalske events for børn og andre barnlige sjæle.

Musik & sjov huset er en drøm, der længe har været undervejs:

- I mange år har det været min drøm at lave et sted, hvor børn kunne komme til mig, når jeg ikke var på farten. Det skulle være et sted - ja et lille musikhus for børn, hvor jeg kunne give børn og barnlige sjæle sjove, glade og musikalske oplevelser i hyggelige rammer. Det skulle også være et sted, hvor jeg også kunne lave YouTube-videoer, indspille musik, øve mig og have min base. Nu er min drøm blevet til virkelighed, fortæller Michael Back, der er børnemusiker på 25. år.

"Musik & Sjov Huset - det lille musikhus" ligger i Storvorde bymidte.

Michael Back inviterer til kæmpe åbningsfest, som kommer til at foregå fra 2. august til 4. august. I disse dage inviteres børn og barnlige sjæle til åbningskoncerter. Dagene afsluttes med en åbningsreception for familie, venner og samarbejdspartnere mv.

Michael Back er et kendt ansigt i de nordjyske børneinstitutioner. I 25 år har Michael Back sat en stor ære i at lave sjov musik for børn og barnlige sjæle . Han har optrådt mere end 3500 gange for børn og har lavet fem populære børneudgivelser med tilhørende inspirationsbøger. I 1999 etablerede han “Musik & sjov for børn" og siden da har han haft forrygende travlt som fuldtids-børneunderholder, kursusholder, komponist, sanger, musikformidler m.v. Michael Back har sin egen børne- YouTube kanal med ca. 420.000 visninger og har nu også sit eget musikhus for børn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...