Shopping

Musikmekka flytter: Hi-Fi Klubben vil have flere ind fra gaden

Ny butik i Slotsgade bliver kædens hidtil flotteste og får større fokus på vinyl

01. marts 2018 kl. 17:25

AALBORG: Efter utallige år på Vesterbro skal byens lyd- og billedentusiaster til at gå nye veje, når anlægget eller tv’et skal skiftes ud.

I løbet af maj rykker Hi-Fi Klubben fra dens nuværende lokaler over i den tidligere TDC-butik i Slotsgade 7.

- Det bliver så fedt, og vi glæder os rigtig meget, fortæller sælger Steffen Andreasen.

Lokalerne i Slotsgade har senest været lejet ud til Konkurspriser, som lukkede i slutningen af januar. De kommende måneder skal Hi-Fi Klubbens arkitekter i samarbejde med butikkens ansatte forvandle det store rum til et nyt og lækkert hjemsted for kæden.

- Der er et stort, firkantet rum at arbejde med. Vi trækker nye kabler og får dermed mulighed for at skabe noget meget bedre - blandt andet lyd - end det vi har haft hidtil, forklarer han.

Det er de ansatte selv, der skal stå for meget af kabelarbejdet, men det bekymrer ikke sælgeren.

- Vi ved godt, hvad weekenderne skal gå med, men det er bare sjovt. Så spiser vi nogle burgere og hører noget god musik imens, siger han med smil i stemmen.

Steffen Andreasen betegner de kommende lokaler, som kædens hidtil flotteste danske butik, og han frygter ikke, at kunderne får svært ved at finde frem til den nye adresse.

- Vi har mange faste kunder, der godt ved, hvad vi kan. Og vi håber samtidig, at en ny fed butik giver flere lyst til at gå ind fra gaden. Specielt yngre mennesker ved ikke, at der findes et andet sted end de store elektronikkæder at købe lyd og tv, siger han og tilføjer, at den nye butik vil have et større fokus end tidligere på vinyl.

- Det bliver f.eks. sådan, at folk kan komme med deres egne plader og høre dem på anlæggene, så de har noget at sammenligne med, siger han.

Den nøjagtige dato for åbning af Hi-Fi Klubbens nye butik er ukendt, men de ansatte forventer, det bliver først i maj.

Annonceret indhold

Nyeste