Livet her

Nadias holder åbningsfest på Nytorv

Dørene til den nye forretning åbnede klokken 11.30 med gratis sandwich til de første 500 gæster, men festen slutter ikke der.

02. november 2017 kl. 15:21

AALBORG: Den aalborgensiske sandwichkæde slog officielt dørene op til deres nye store butik på Østerågade klokken 11.30, hvor mange var mødt op for at få fingrene i en gratis sandwich. Og Nadias har flere gaver i sækken til byen senere på dagen.

Den røde snor

Direktøren for Aalborg City, Flemming Thingbak, stod parat med saksen og klippede den røde snor til de nye lokaler. Det skete lige efter han havde delt et par bevingede ord med ejerne, Pia og Adnan Jabr, og den store kø af mennesker, der sultent ventede på at komme ind i butikken.

- Jeg er glad i mit Aalborg City-hjerte over, at der endnu en gang er åbnet en butik i de flotte lokaler, sagde han i sin åbningstale, som han afsluttede med ordene:

- Jeg ønsker jer held og lykke og erklærer hermed Nadias for åben.

Direktøren for Aalborg City, Flemming Thingbak, klippede den røde snor. Foto: Torben Hansen

Det satte gang i løjerne. Den røde snor nåede knap at ramme jorden, før køen af mennesker begyndte at rykke frem, og de første gæster kunne træde ind i butikken. Nogle af de hurtige til at få fingre i en sandwich var HTX-eleverne Mark Sund, Thomas Lohse og Carl Andersen, der alle havde valgt udgaven med kylling og bacon.

- Vi så på Facebook, at Nadias deler gratis sandwich ud, og derfor tog vi herind. Det er gode sandwich, som man spiser en gang imellem, når man lige kommer forbi, fortæller Carl Andersen.

HTX-eleverne Carl Andersen, Mark Sund og Thomas Lohse var nogen af de hurtige til at få en gratis sandwich. Foto: Torben Hansen

Kendte ansigter kigger forbi

Pia og Adnan Jabr er parret bag den succesfulde sandwichkæde. De er trætte efter de sidste forberedelser, der har betydet, at de kun fik to timers søvn i nat, men det er det hele værd. De er meget glade og stolte over åbningen af den store forretning.

- Vi ville rigtig gerne have mere plads, så folk kan komme indenfor, og det er der her. Og så ligger det lige i hjertet af Aalborg, så vi er meget glade for den her placering, fortæller Adnan Jabr.

Parret har været i gavehumør i forbindelse med åbning, for udover de 500 gratis sandwich, så kommer der til at være konkurrencer, hvor man kan vinde billetter til både håndbold- og fodboldkampe. Ligesom spillerne Martin Larsen og Tobias Ellebæk fra Aalborg Håndbold og AaB-spillerne Frederik Børsting og Kristoffer Pallesen kigger forbi og giver autografer fra klokken 15.30.

- Vi har altid været i Aalborg, og vi vil gerne give noget tilbage. Derfor har vi valgt at gøre noget ud af åbningsfesten, siger Pia Jabr.

Nadias er også kendt for deres salatbar. Foto: Torben Hansen

Nyt menukort

Lokalerne på Østerågade er ikke det eneste nye tiltag i sandwichkæden, der lavede deres menukort om den 1. august. Det har betydet et farvel til nogle af de lune retter, men et øget fokus på deres kerneområde, sandwich, som de ønsker at gøre endnu bedre.

- Vi prøver os frem og kommer løbende med nye sandwich på menuen. Så lytter vi til gæsterne, og de populære får lov at blive, og de andre skiftes ud igen. Vi kan altid forbedre os, siger Pia Jabr.

Fremtiden er endnu ikke på plads for Nadias, men Pia Jabr vil ikke udelukke, at kæden kunne udvides til andre store byer i Danmark.

Annonceret indhold

Nyeste