Steffen Brandt og co. tager på arena-tour for at fejre 40 års jubilæum

AALBORG: 40 år på den danske musikscene er lidt af et særsyn. Derfor bliver det også fejret med et brag, at Danmarks lykkeligste orkester TV-2 snart runder fire årtier.

I dag kan de offentliggøre en unik 40-års jubilæumstur, der byder på fire arenakoncerter i landets største byer. Også her i Aalborg, kan du selvfølgelig skråle med på deres lange række af klassikere, som Bag duggede ruder, Alt hvad hun ville var at danse og De første kærester på månen. Turnéens sidste stop ligger nemlig her i byen, hvor de spiller i Aalborg Kongres & Kultur Center 11. november 2020.

- Vi kommer nu, som før, som altid med fred. Og kærlighed! Vi kommer med 40 års sange om livet og døden og alt det ind imellem. Vi trækker en linje ned gennem historien og finder de sange frem, som nærmest synger sig selv, blandet med de sange, som er vores bud på noget tidløst og eviggyldigt, siger forsanger Steffen Brandt i en pressemeddelelse.

Bandet lover, at de vil spille et solidt udpluk af deres klassikere tilbage fra debutalbummet Fantastiske Toyota og frem til det seneste album Tæt trafik i Herning.

- Vi startede nede i 80’erne med at indspille sange, som vi syntes, at vi selv og tiden trængte til. Vi har ladet tilværelsen passere gennem sangene som et slags filter i et forsøg på at forstå en hastig skiftende virkelighed. For at kunne gøre det ordentligt, er man nødt til at sætte sig selv på spil. Vi har trukket vejret gennem sangene - nogle gange hæsblæsende og energisk, andre gange med en eftertænksomhed, grænsende til nagende tvivl og uro. 40 år er lang tid, men vi har først og fremmest stadig en stor glæde ved at spille. Sammen. Så længe vi kan gå på scenen og finde den energi og lyst, fortsætter vi, siger Steffen Brandt.

Kigger man lidt bag om TV-2 har gruppen på deres 40 år fået udgivet flere end 200 sange, 19 studiealbums og holdt flere end 1200 koncerter. De har høstet flerdobbelte platinplader og fået DMA-statuetter for bl.a. Årets Danske Pop Udgivelse, Årets Danske Sangskriver og Årets Danske Hit.

Billetsalget til de store jubilæumskoncerter med ”Danmarks lykkeligste band” starter på tirsdag 4. februar kl. 10.00.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...