Foto: Nam Noodles
Mad & Drikke

Nam Noodles er klar med åbningsdato

Den længe ventede nudelbar, der er lillebror til Restaurant Nam, åbner dørene den 8. november.

17. oktober 2017 kl. 16:43

Aalborg:

Oprindeligt var planen, at Nam Noodles skulle slå dørene op for suppe-sultne aalborgensere i starten af oktober, men en vandskade og et skadet knæ har forsinket åbningen. Nu meddeler ejerne Kim Jeppesen, hans kæreste Anne-Marie Menendez og Adam Toth-Javor så, at det nye take away koncept åbner den 8. november klokken 18.

Suppe boom

Restaurant Nam på Vesterbro er hurtigt blevet et populært spisested i Aalborg, og det er af mange blevet rost for at kombinere nordisk og asiatisk mad. Nu kommer der så en lillebror til restauranten:

- Nam Noodles er helt koncept for sig. Vi vil have fokus på take away, men der vil også være mulighed for at nyde maden i lokalet. Menuen er enkelt og nem, og kunden bestemmer selv sammensætningen af indholdet i sin suppe, der blandt andet består af hjemmelavede nudler. Det bliver et sted, hvor man kan komme ind og få et hurtigt frisk måltid til en overkommelig pris, fortæller Anne-Marie Menendez.

Motivationen bag åbningen af et nyt "Nam-sted" er i følge hende, at Aalborg er en by i rivende udvikling, og som er klar til at hoppe med på det "suppe boom", man oplever i for eksempel København:

- Man ser, at japanske Ramen-shops er blevet vældig populære i storbyer verden rundt. Vi er selv vilde med asiatiske supper, og derfor vil vi gerne bidrage til udviklingen af Aalborgs madscene. De sidste par år er der er kommet et lidt bredere udvalg af steder, som tilbyder andet take away end burger og pizza, og det er super fedt for byen. Men der mangler et sted med de ting, som vi kan tilbyde.

Officiel åbning

Når dørene åbner den 8. november vil det blandt andet blive fejret med gratis cocktails, og de tre ejere kan næsten ikke vente:

- Vi er virkelig spændte på modtagelsen, og vi glæder os sindssygt meget til at servere de nudelsupper, som vi selv elsker at spise. Vi håber aalborgenserne vil tage godt imod konceptet, og at de glæder sig lige så meget som os.

Annonceret indhold

Nyeste