Er nomineret til kokkekonkurrencen Årets ret med gris

AALBORG: Restaurant Nam på Vesterbro skal op mod nogle af landets bedste restauranter, når den deltager i kokkekonkurrencen Årets ret med gris mandag 28. oktober.

Restauranten, som er kendt for sin kombination af det vietnamesiske og nordiske køkken, deltager med en ret af Fivespice Gris m. hovedsalat, urter, XO sauce og consommé.

I konkurrencen, som Landbrug & Fødevarer står bag, skal Nam dyste mod blandt andre Molskroen, Falsled Kro og Søllerød Kro. Fra Nordjylland deltager også Restaurant Uafhængig.

Maden på Nam er en kombination af det asiatiske og nordiske køkken. Arkivfoto: Martin Damgård

- I år har vi modtaget flere indstillede end nogensinde før, ligesom vi i år også har set en stigning i antallet af toprestauranter udenfor København. Det vidner om, at der i dag er en stor interesse for lokalforankret top-gastronomi i alle afkroge af Danmark, siger Anders Nicolajsen, der er markedskonsulent for foodservice, gastronomi og udvikling hos Landbrug & Fødevarer, i en pressemeddelelse.

Restaurant Nam er inspireret af indehaveren Kim Jeppesens eget ophav som halv vietnameser og halv dansk. Sammen med køkkenchefen, Gridsada ”Kid” Khamhomkul, forener han hver dag nordjyske råvarer med asiatiske krydderier, teknikker og traditioner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...