29-årige Nanna Boje Carlsen er ny restaurantchef og medinvestor i Café Luna på Boulevarden. Mød hende her

AALBORG: Nanna Boje Carlsen er født i Nørresundby og opvokset i henholdsvis Gug og Nøvling. Hun har en baggrund i restaurationsbranchen og har taget en uddannelse indenfor administration og HR, og så har hun haft en afstikker med et Masterchef-eventyr og lavet privat dining og catering for selskaber i Aalborg

Hvis jeg siger Aalborg, hvad får det så dig til at tænke på?

Når jeg tænker på Aalborg, så tænker jeg umiddelbart på den stemning, der er i byen. Aalborg er en stor by med rigtig mange forskellige mennesker, men man har altid en følelse af, at Aalborg faktisk er en lille by, hvor folk vil hinanden og kommer hinanden ved. Der er altid en god stemning, man siger hej til hinanden og smiler på gaden. Min far flyttede til København for 10 år siden, og det er også en fantastisk by – men intet kan erstatte den stemning, der er i Aalborg.

Hvilke steder betyder noget særligt for dig i Aalborg?

Jeg har et rigtig nært forhold til flere steder i byen, da jeg igennem mit ungdomsliv har boet både i vestbyen, øgaden og i centrum.

Jeg har brugt rigtig mange gode sommerdage og aftener i Østre Anlæg. Jeg nyder stadigvæk at gå fra min nuværende bopæl på Eternitten ned en tur i den smukke park. Man får en umiddelbar ro, og især om sommeren er den altid fuld af mennesker fra alle aldersgrupper, der nyder hinandens selskab og formår igen at opbygge den her særlige stemning, der er i Aalborg. Igennem flere generationer har min fars familie boet i Vejgaard, så for mig giver det også en helt særlig følelse at gå igennem Vejgaard, drikke øl på værtshuset Café Frederiksberg og gå forbi Vejgaard Kirke, hvor både min farmor og farfar ligger begravet. Aalborg er en super smuk by, og det kan være svært at begrænse sig, for hvem elsker ikke at strolle langs havnefronten eller gå en tur igennem vores smukke gågader, der altid er fulde af liv.

Susanne Justsen
.:- At drive café i Aalborg har altid været min største drøm. At stå her nu er en kæmpe glæde, og aalborgenserne har taget fantastisk imod os, siger Nanna Boje Carlsen. Foto: Martél Andersen

Hvilke personer i Aalborg betyder noget særligt for dig?

Jeg kan jo ikke undgå at nævne min familie, som bor her i Aalborg. Nu har min far taget en afstikker til København - jeg håber selvfølgelig stadig, at han kommer til fornuft og vender hjem en dag - men min mor, hendes mand og to af mine søstre bor her i Aalborg, og dem er jeg dybt taknemmelig og glad for. Derudover har jeg min datter, som er det mest fantastiske lille menneske. Jeg har også mine rigtig gode venner her i Aalborg, og selvfølgelig skal Jacob Krüger nævnes. Han er medejer af Café Luna og har sammen med de andre medejere vist mig tillid og opbakning ved at tage mig ind i det her vigtige projekt.

Hvordan er det at drive en café i Aalborg?

At drive café i Aalborg har altid været min største drøm. At stå her nu er en kæmpe glæde, og aalborgenserne har taget fantastisk imod os. Jeg håber, at vi kan blive ved med at indfri de høje forventninger, som folk har til os. Jeg er glad, hver gang jeg tager på arbejde, og jeg er glad - og træt - hver gang, jeg tager hjem.

Susanne Justsen
Aalborgensere har taget godt imod den nye Café Luna, fortæller Nanna Boje Carlsen. Foto: Martél Andersen

Hvorfor er det lige blevet Café Luna, som du har valgt at satse på?

Der er kæmpe potentiale i Café Luna. Det er en café, som rigtig mange aalborgensere har et forhold til. Men den trængte til kærlighed, og da jeg mødte resten af ejerteamet, havde jeg virkelig en fornemmelse af, at det var mænd, der havde lyst til at skabe noget fantastisk. Det gav mig en tro på, at her ville jeg få nogle rammer til at skabe den café, jeg havde drømt om - og med nogle gode gutter i ryggen, som kommer med nogle kompetencer, som kan støtte mig der, hvor jeg har brug for det.

Hvordan får du arbejdet til at hænge sammen med familieliv?

Det er selvfølgelig svært at få til at hænge sammen her i starten, da jeg bruger al min vågne tid på caféen. Det er vigtigt, at den kører, og at det nye personale er trygge ved det hele, før jeg kan gå herfra. Jeg har heldigvis den mest støttende familie. De ved godt, at det her er en kæmpe investering i fremtiden og bakker op, hvor de kan. Uden dem kunne det her slet ikke lade sig gøre.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...