For et halvt år siden var Nathalie droppet ud af universitetet, sygemeldt og på kontanthjælp. Med angst, depression og autisme troede hun aldrig, hun ville klare et fuldtidsarbejde igen. Nu er hun assisterende restaurantchef på Scheelsminde

Det var ikke let for den 29-årige Nathalie Unni Trane, da hun 15. oktober sidste år langt om længe var på vej ovenpå efter en længere sygemelding. Hun var til jobsamtale.

- Jeg har normalt let til gråd, for nye situationer og nye mennesker kan virke ekstremt overvældende, så nerverne sad uden på tøjet, siger Nathalie Unni Trane om den dag for godt et halvt år siden, hvor hendes liv ændrede sig 180 grader, og hun fandt sin rette hylde på arbejdsmarkedet.

Hun husker jobsamtalen som positiv og nåede undervejs endda at skifte mening fra at ønske et job i køkkenet til at arbejde i restauranten som tjener, som hun havde erfaring med som yngre.

- Det følte jeg virkede som en overskuelig opgave, siger Nathalie Unni Trane, der selv var med til at bestemme, at hun skulle begynde som morgentjener tre gange om ugen af fem timers varighed.

Jakob Kanne Bjerregaard
Der har været mange nye ting at lære. Men kurven går bare opad og opad for Nathalie Unni Trane, der bliver ved med at suge viden til sig.

Derfra udviklede hun sig hurtigt til at være en kompetent medarbejder, man kunne regne med.

- Den største udfordring for mig i starten var at komme hjemmefra og at skulle arbejde 15 timer på en uge. Så blev udfordringen at kunne arbejde lidt flere timer af gangen, hvilket så udviklede sig til at arbejde en ekstra dag om ugen. Små overskuelige progressive mål, siger den 29-årige.

Men mange bække små, gjorde en assisterende restaurantchef på rekordtid.

- Min chef Nadia har lidt haft en sjette sans i forhold til mig. Hun ved, jeg er klar til flere udfordringer, lige før jeg selv er. Både i forhold til, hvad jeg kan klare rent arbejdsmæssigt, men også i forhold til, hvordan jeg har det, siger Nathalie.

Og hun er i dén grad blevet "set" af sin chef. For Nadia Bach oplevede en medarbejder, der hele tiden var klar til mere og havde kapaciteten til det.

- Hun var bare klar og forberedt på at komme i gang, og hun viste stor interesse i hele tiden at blive dygtigere. Har en naturlig tilgang til at ville være bedre for hver dag og hele tiden yde det bedste for gæsten, siger Nadia Bach.

Hvordan det lykkedes Nathalie Unni Trane at gå fra at være sygemeldt og på kontanthjælp til blive chef på rekordtid kan du læse meget mere om på Nordjyske.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...