Snart kan du også købe søm og skruer enkeltvis - og ledning i metermål

AALBORG: Du kender det måske godt; billedet skal op på væggen, men du har ingen hammer. Eller hækken - den trænger godt nok til at blive klippet, men hæksaksen er ikke lige blevet købt.

Det vil Toolpartner, der åbnede i Vestbyen for nylig, gøre noget ved. Her kan du nemlig leje værktøj og redskaber.

Tina Larsen
Snart kan du også købe søm, skruer og meget andet enkeltvis, når en del af butikken bliver til en mindre isenkræmmer. Privatfoto

- Jeg tror, de fleste kender det, at man lige står og mangler et stykke værktøj, eller man mister overblikket, så der pludselig - som jeg selv har oplevet - er tre stiksave i kælderen, siger medejer Mikkel Bohøj.

- Det vil vi gerne hjælpe med at undgå ved, at man kan leje værktøj enten på abonnement eller på dagsbasis.

Du kan vælge selv at hente værktøj eller redskaber eller få det sendt:

- For eksempel hvis man skal lave noget i sit sommerhus - så leverer vi på adressen, og man sender værktøjet retur, når man har brugt det.

Og snart får den nye butik også titel af isenkræmmer; Du får nemlig mulighed for at købe søm, rawplugs og skruer enkeltvis, ledninger i metermål - you name it.

- Vi gør det ud fra en deleøkonomisk og grøn tankegang: Hvorfor købe mange, hvis man kun har brug for få? Og hvorfor i det hele taget købe noget, man måske kun sjældent har brug for, spørger Mikkel Bohøj.

Han lægger ikke skjul på, at beliggenheden i Vestbyen har flere fordele.

- Blandt andet at der ikke lige er byggemarkeder i nærheden, og så bor mange mennesker samlet. For eksempel studerende og andre i lejligheder, som måske ikke lige har en masse værktøj, siger Mikkel Bohøj, der også fortæller, at ejerne samtidig har valgt at åbne pakkeshop i lokalerne for på den måde at få flere forbi forretningen.

- Og det er et koncept, vi gerne vil brede ud i hele landet - kombinationen af pakkeshop og udlejning.

Toolpartner åbnede i Vestbyen i slutningen af sidste år, og hvad er det så, der især har været efterspørgsel på? Vi har fået Mikkel Bohøj til at lave en top 3:

Nummer et er en flyttekasse med blandt andet værktøjssæt, slagboremaskine og vaterpas - fulgt af en tæpperenser. Og på tredjepladsen er et sæt til hjulskift.

- Det var meget populært, da vi fik snestorm og alle skulle have vinterdæk på, siger Mikkel Bohøj.

Du finder Toolpartner på Dannebrogsgade 26a.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...