Festival er klar med flere danske navne til sommerens fest

AALBORG: Giv folk hvad de vil have - og det, de ikke vidste, de ville have.

Sådan er mantraet for dette års Nibe Festival, når det gælder musikprogrammet. Nu er festivalen klar med yderligere tre navne til plakaten - denne gang tre yngre danske kunstnere, skriver Nibe Festival i en pressemeddelelse.

Øverst står en yderst aktuel og populær Benjamin Hav, som indtil for nylig var kendt som den ene halvdel af duoen Benal. Han har netop sendt sin solo-debutplade "Spice Up Your Life" på gaden og få dage efter lyn-opfølgeren "Dit Syge Dyr". Benjamin Hav spiller i øvrigt sommerens eneste nordjyske koncert i Nibe.

Også landets nye popprinsesse Clara bliver at finde på festivalen. Den 19-årige er på rekordtid blevet lidt af et fænomen og har blandt andet vundet titlen som Årets Nye Danske Navn ved Danish Music Awards.

For første gang spiller IAMJJ i Reservatet i forbindelse med dette års musikfest. Jacob Stenfatt Jensen, som IAMJJ også hedder, udgav sit debutalbum for knap to år siden og fulgte i november op med Take It Slow On Me.

Udover de tre navne har festivalen tidligere offentliggjort, at blandt andre Lukas Graham, Jonah Blacksmith og Alphabeat spiller i år. I alt bliver der flere end 80 koncerter fordelt på festivaldagene 1.-4. juli.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...