Byggeriet af det nye Tornhøjcenter er snart færdigt - herunder også en helt ny Netto. Foto: Martin Damgård
Shopping

Netto bygger nyt i Aalborg

Ny butik er snart klar til indvielse

21. oktober 2019 kl. 08:38

AALBORG: Netto er i fuld gang med en opgradering af alle landets butikker. Hen over efteråret bliver knap 30 butikker på landsplan omdannet til det nye Netto-koncept, hvor der er fokus på blandt andet en lækker indretning, frugt, grønt og nemme måltider.

Mens nogle butikker bliver renoveret, er der andre, der flytter, nogle bliver udvidet og endelig er der deciderede nyåbninger.

Det sidste gælder blandt andet her i Aalborg, hvor Salling Group snart åbner en nybygget forretning i Tornhøjscentret.

- Vi overtager butikken fra håndværkerne midt i november og skal så gøre den klar til åbning, siger Carsten Hadsbjerg, udviklingschef i Salling Group.

Den nøjagtige åbningsdato er ikke offentlig endnu, men Carsten Hadsbjerg forventer, at det bliver i den første del af december.

Også i København, Aarhus og Juelsminde har supermarkedskæden nyåbninger her i slutningen af 2019.

I det hele taget bruger Netto mere end en milliard i de her år på at bringe deres butikker up to date. Med de 30 forretninger, ændres her i efteråret, når det samlede antal nye Netto-butikker op på 80 inden årsskiftet.

Det er målsætningen, at samtlige Netto forretninger inden for de næste fem år skal renoveres og forvandles efter det nye koncept.

Salling Group forventer, at den nye butik kan åbne i december. Foto: Martin Damgård
Annonceret indhold

Nyeste