Det er en håndsrækning, der skal gøre en forskel for familier og enlige, som har det svært i juletiden

AALBORG: Julen er hjerternes fest - og tid til at hylde fællesskabet.

Det mener man hos Nibe Festival, der har doneret en del af overskuddet fra sommerens Lyden Af Nibe til julehjælp.

Lyden Af Nibe blev en stor succes for de mange gæster, der har måttet undvære Nibe Festival to år i træk, skriver festivalen i en pressemeddelelse, der fortsætter:

- Lyden af Nibe var også en succes rent økonomisk, og eventen endte med at give knap en million i overskud. Det er penge, som nu skal kanaliseres videre til det trængte foreningsliv og andre almennyttige, gode initiativer.

Derfor er 150.000 kroner fra overskuddet nu givet videre, og modtagerne er henholdsvis Røde Kors (Aalborg/Nibe) og Frelsens Hær Aalborg.

Nibe Festival påskønner Røde Kors og Frelsens Hærs initiativer, der har fokus på at støtte både enlige, par og familier i juletiden.

- Julen er fællesskabets tid – en hjertelig tid, hvor vi samles i familiens skød og begaver hinanden med kærlighed, hygge, god mad og gaver. For langt størstedelen af os er det heldigvis virkeligheden, men netop virkeligheden er jo også, at ikke alle har de samme muligheder, siger Peter Møller Madsen fra Nibe Festival.

- Derfor er vi glade for, at vi med denne donation kan være med til at gøre bare en lille forskel for nogle af de familier og enlige, som på forskellig vis trænger.

Røde Kors i Aalborg og Nibe uddeler, via hjælp fra en række bidragsydere, gavekort til Coop Danmark til samlet 463 familier i Aalborg Kommune.

Frelsens Hær i Aalborg bidrager med hjælp til både enlige, par og familier i alle størrelser. Julehjælpen fra Frelsens Hær uddeles til 293 i Aalborg Kommune og 167 i omegns-kommunerne.

LÆS OGSÅ: Ansatte samler gaver ind til udsatte børn i Aalborg

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...