Tusindvis af frivillige skal i sving i løbet af året - festivalen vil nu også være koncertarrangør

AALBORG: Når Nephew går på scenen i Gigantium til marts, er det med en helt ny nordjysk koncertarrangør i ryggen.

Det er Nibe Festival, der i samarbejde med bandet står bag eventen. Det er samtidig festivals debut som arrangør af koncerter uden for de vante rammer i Skalskoven. - Jeg ser det sådan, at vi allerede er i branchen, og det er nogle, vi i forvejen har et godt samarbejde med, derfor synes jeg, det er oplagt, siger festivalleder Peter Møller Madsen.

Står det til ham bliver det ikke sidste gang, at festivalen trækker store navne til byen og laver koncerter i løbet af året.

- Vi er en stor organisation med masser af frivillige, som er gode til den slags begivenheder, dem vil vi også gerne have i sving på andre tider af året, siger han.

Peter Møller Madsen understreger, at det primære fokus for ham og de øvrige ansatte fortsat vil være selve festivalen, men opstår der lignende muligheder en anden gang, er de klar.

- Vi vil gerne være med til, at der sker noget kulturelt - også uden for festivalsæsonen, lyder det.

Katrine Schousboe
Nibe Festival har et godt samarbejde med den danske supergruppe, derfor er det oplagt at føre det videre, mener Peter Møller Madsen. Arkivfoto: Nibe Festivalen

Hilser festival velkommen

Selv om Nibe Festival er ny som koncertarrangør, så frygter Peter Møller Madsen på ingen måde at lægge sig ud med de øvrige store arrangører f.eks. Skråen og AKKC. Ingen har monopol på det her arbejde, mener han.

Hos Skråen, som jævnligt fungerer som praktisk arrangør af store koncerter, eksempelvis Maroon 5-koncert i Mølleparken til juni, hilser leder Jørgen Nissen den nye aktør velkommen.

- Helt oprigtigt, så synes jeg, det er rart, at de nu melder sig på banen. Jeg synes, det er en god ide, siger han og understreger, at der efter hans mening er masser af plads til dem begge.

- Jeg kan ikke se, at det tager noget fra os. Tvært imod vil det jo betyde, at vi kan gå til koncert uden at skulle være ansvarlig for noget, siger han med smil i stemmen.

Katrine Schousboe
- Vi er en stor organisation med masser af frivillige, som er gode til den slags begivenheder, dem vil vi også gerne have i sving på andre tider af året, siger festivalleder Peter Møller Madsen. Arkivfoto: Laura Guldhammer
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...