Minds of 99 spiller torsdag 22.30 som ét af hovednavnene på Nibe Festival.
Livet her

Nibe i kæmpe comeback: Festival totalt udsolgt

Nibe Festival sætter rekord med hurtigt billetsalg, og der er derfor ikke meget corona-tilstand tilbage i Skalskoven

23. maj 2023 kl. 14:12
Opdateret kl. 15:33

AALBORG: Aldrig før har Nibe Festival kunne komme med denne udmelding så tidligt.

Alle billetter er revet væk, og nu melder festivalen totalt udsolgt.

- Det er så fantastisk, at vi efter en pandemi med to aflysninger, og et svært år i 2022 nu er tilbage – stærkere, meget stærkere, end nogensinde.

Sådan lyder det fra festivalslederen Peter Møller Madsen i en pressemeddelelse. Det glæder naturligvis mandskabet bag Nibe Festival efter nogle hårde år.

Comeback efter corona

De sidste år har festivalen været hårdt ramt både af nedlukninger grundet corona, men også i 2022 var det et svært år for livebranchen. 

Særligt de frivillige kræfter var lave, fortæller Peter Møller Madsen.

- Vi kæmpede os igennem Nibe 2022 med godt 10 % færre medhjælpere end planlagt. Vores fantastiske frivillige rykkede sammen i ”bussen” og præsterede big time, så gæsterne ikke mærkede nævneværdigt til, at vi manglede en del af de normalt 4700 helt uvurderligt vigtige frivillige.

Nibe Festival skal bruge næsten 5000 frivillige for at løfte opgaven, og i år er der allerede større tilslutning blandt de frivillige.

Nibe Festival 2023 finder sted i Skalskoven i Nibe fra 28. juni - 1. juli. Og skal du gøre dig forhåbninger om at komme med, må kan du altså ikke regne med at købe billetter i indgangen. Du må på rov på Facebook eller DBA for at opkøbe nogle, hvis andre er blevet forhindret.

Annonceret indhold

Nyeste