Trio spiller kun to sommerkoncerter - den ene bliver i Skalskoven

AALBORG: Det er en offentliggørelse, som Nibe Festival har glædet sig ekstra til at komme med. Det er nemlig lykkedes festivalen at lande den ene af bare to sommerkoncerter med de hårdtslående rappere i Suspekt.

- Vi er meget tilfredse med, at Suspekt føjer Nibe til deres sommer. Og selvfølgelig også at koncerten bliver særdeles eksklusiv, siger festivalleder Peter Møller Madsen i en pressemeddelelse.

Udover Nibe spiller trioen også på Roskilde Festival. Suspekt er i øvrigt aktuelle med et nyt album. De sendte Sindsyge Ting ud 14. februar og storhitter ligeledes med dokumentaren Suspekt på TV2 Play.

- Ubetinget kommer vi alle til at kysse Suspekt, og ubetinget kommer drengene til at kysse Nibe tilbage. Sådan har det været de seneste 13 festivaler, og sådan bliver det garanteret også til den 14. Suspekt-koncert på Nibe Festival. Der kommer helt sikkert til at ske sindssyge ting, lyder det fra Peter Møller Madsen.

De sidste brikker i det store og farverige musikalske puslespil med at lægge festivalprogrammet er ved at falde på plads. Festivalen forventer derfor at kunne offentliggøre det fulde program i begyndelsen af april.

Indtil videre har man udover Suspekt sat blandt andre Lukas Graham, Nik & Jay, Rasmus Seebach, og Malurt på plakaten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...