Det Gamle Apotek slår snart dørene op i Aalborg. Foto: Det Gamle Apotek
Shopping

Nisser og julekugler: Det Gamle Apotek er tilbage i midtbyen

Snart kan du udvide samlingen af julepynt - se her hvor og hvornår pop op-shoppen åbner

14. september 2019 kl. 17:30

AALBORG: Måske har du allerede set det - de første tegn på jul i midtbyen? Selv om den kommende højtid kan synes langt væk for nogen, så er kælke og kasser med julepynt ved at blive pakket ud og stillet på plads i den tidligere BR-butik i Algade 10-12.

Efter knap to års pause er julebutikken Det Gamle Apotek nemlig tilbage i midtbyen med en pop op-shop, der åbner 11. oktober.

Interessen for Det Gamle Apotek har været stor på forhånd, fortæller direktør Henning Tygesen. Foto: Det Gamle Apotek

- Vi er blevet kontaktet af rigtig mange, der spørger, om vi kommer til Aalborg i år, så der er stor interesse for vores julebutik, siger direktør Henning Tygesen.

- For os handler det om at skabe et juleunivers, en skatkisten - en god oplevelse for kunderne, når de træder ind i Det Gamle Apotek.

I år kan du blandt andet se frem til et stort isbjørnetema med mange hvide produkter, ligesom rosa og vinrød vil være gennemgående farver. LED spiller generelt også en større rolle i sortimentet.

- Vi designer selv de fleste varer, så for os er det selvfølgelig også spændende, hvordan de bliver modtaget. Om kunderne kan lide vores ideer, fortæller han.

Foto: Det Gamle Apotek

For nogen kan det synes tidligt at forberede julen allerede nu.

- For os er det jul året rundt, og erfaringen viser, at mange handler i god tid. Dertil kommer, at vi har mange pop op-butikker, når det er jul. Så det handler også om logistik og om at blive færdig i god tid, siger Henning Tygesen.

Det er femte gang, Det Gamle Apotek er i Aalborg, og du kan shoppe fra fredagen før efterårsferien og indtil ugen efter nytår.

Det Gamle Apotek er ved at gøre klar til julehandlen her i det tidligere BR i Algade. Foto: Katrine Schousboe
Annonceret indhold

Nyeste