Michael Back spiller seks gratis koncerter under The Tall Ships Races. Arkivfoto
Det sker

Nøj, det' for børn! Nordjysk musiker underholder de mindste under The Tall Ships Races

Michael Back giver gratis koncerter hver dag under sejlskibsarrangementet

03. august 2022 kl. 11:52

AALBORG: The Tall Ships Races, der rammer Aalborg på onsdag og fem dage frem, er ikke kun for voksne, der er vilde med store sejlskibe. Arrangementet er i ligeså høj grad for de mindste iblandt os.

Således er der to gange om dagen, klokken 11 og 15, fra torsdag 4. til lørdag 6. august koncerter i børnehøjde på den store scene på Nørresundby-siden, og det er ganske gratis at være med.

Det er den kendte børnemusiker Michael Back, der har sat sig for at underholde børn og barnlige sjæle under sejlskibsarrangementet.

Michael Back er kendt for sine aktiverende koncerter og gennem årene er det blevet til over 4200 arrangementer og udgivelse af 5 børnealbums.

- Jeg glæder mig helt vildt, siger Michael Back, der i alt giver seks gratis koncerter under sejlskibsstævnet.

- The Tall Ships Races er jo en kæmpe byfest, hvor der er bare altid er så god en stemning, og hvor der er tid til at hygge sig med hinanden. Det sætter jeg virkelig stor pris på at være en del af, tilføjer han.

- Selvom jeg selv bor i Aalborg, så er det faktisk første gang i år, at jeg spiller offentlige koncerter i Aalborg. Så det bliver så fedt at møde en masse glade børn og voksne fra mit eget "Hood" og give dem det bedste, jeg kan, siger Michael Back.

Han optræder på scenen på Nordre Havnegade 7. På samme scene optræder Motor Mille klokken 13 torsdag, Ramasjang Mysteriet klokken 13 fredag og MGP-deltagerne lørdag klokken 13, så der er masser af musikalsk underholdning for børn på programmet.

Derudover er der lørdag fra 11-18 et særligt børneområde ved Hedegaard i Nørresundby med forskellige aktiviteter, der er arrangeret af Aalborg Bibliotekerne, Aalborg Zoo, Springeren – Maritimt Oplevelsescenter, Limfjordsmuseet, Hovedet i havet og Hop Hans.

Motor Mille optræder på scenen i Nørresundby med sang, musik, dans og ballade. Arkivfoto
Annonceret indhold

Nyeste