Livet her

Nordisk i Huset

Floating Sofa Quartet og Siri Karlsson giver koncert

31. oktober 2017 kl. 20:25

AALBORG: Torsdag 2. november er der Puls koncert på Huset med Floating Sofa Quartet og Siri Karlsson.

Floating Sofa Quartet er et musikalsk samarbejde mellem fire unge nordiske spillemænd og -kvinder fra hhv. Sverige, Finland, og Danmark. Med en sammensætning af akustiske instrumenter, blander orkesteret nyt med gammelt, og skaber et unikt musikalsk udtryk som fremstår både moderne, traditionelt og tidløst.

Efter en lang række koncerter i Danmark, og med sceneoptrædener på folkfestivaller i Finland, Sverige og Østrig, har Floating Sofa Quartet på kort tid formået at gøre sig bemærket i både ind- og udland. Ved Danish Music Awards Folk i 2015 blev kvartetten nomineret til Årets Talent, og i 2016 modtog Floating Sofa Quartet Saugmann Bjerregaard-fondens førstepræmie, for nyfortolkninger af D.T.S. Bjerregaards musik.

I 2016 udkom også Floating Sofas Quartets debut-album "The Moon We Watch Is The Same".

Siri Karlsson er en prisbelønnet svensk duo, som eksperimenterer med en musikform der driver rundt i grænselandet mellem folkemusik, jazz, fri impro og psykedelisk musik. Duoen består af Maria Arnqvist på saxophon og Cecillia Österholm på nyckelharpe.

Bandets drømmende univers er en unik og meditativ lydrejse, der som et vulkanudbrud kan åbne sig i lys lue og gå fra harmoni til kaos på ingen tid. Siri Karlsson er aktuelle med deres tredje udgivelse "Shake Shake Love" og har ud over tre udgivelser og et hav af koncerter, stået bag lydsiden til en dokumentar om det svenske ikon Astrid Lindgren.

Annonceret indhold

Nyeste