Helt særlig beliggenhed er med til at give et prisskilt på stort millionbeløb

AALBORG: Hasseris er kendt for sine dyre villaer, der ligger som perler på en snor - og det er da også her, at en pragtvilla fra 1949 netop er kommet på markedet. En pris på 19 millioner gør den til den dyreste villa, der er til salg i Nordjylland for øjeblikket.

Det skriver boligsitet Boliga.dk

Liebhaverivillaen spreder sig over tre længer med 310 kvadratmeter bolig og fem værelser på en 2.500 kvadratmeter stor grund.

Hele pibetøjet kan købes for 18.995.000 kroner, som er den udbudspris, der placerer villaen øverst på det nordjyske boligmarked. Det betyder også, at en køber skal være villig til at betale næsten 61.300 kroner for hver kvadratmeter af hjemmet.

Det er især beliggenheden i det dyre område, der adskiller villaen fra de andre boliger på det aalborgensiske marked. Det fortæller ejendomsmægler Jette Gudiksen fra liebhavermæglerkæden Thorkild Kristensen, som har huset til salg.

- Det ligger for enden af en stille, blind vej på en parklignende grund, som er en af byens grønneste adresser, selvom det ligger tæt på byen midt i Hasseris. Så er der ikke mange, der ved, at huset ligger der, siger hun til Boliga.dk.

- Køberne kan enten være nogen, hvor børnene er flyttet hjemmefra, som gerne vil have en rolig, luksuriøs bolig. Men der er også en hel “teenage-afdeling” for sig selv, så det kan også være en familie, fortæller Jette Gudiksen.

Hvis hjemmet på Klostermarken bliver solgt til udbudsprisen på næsten 19 millioner kroner, er der god chance for, at det bliver en af årets helt store handler i Aalborg.

Det dyreste tinglyste villasalg i kommunen er indtil videre i år en 295 kvadratmeter stor patriciervilla på Hasserisvej, hvor hammerslaget ifølge Boliga.dk endte på 9.975.000 kroner.

Se Nordjyllands dyreste villa her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...