13. oktober åbner Nordjyllands største H&M i Friis Shoppingcenter i Aalborg.
Shopping

Nordjyllands største H&M åbner i Friis

13. oktober den ny mode- og interiørbutik på 2500 kvadratmeter

02. oktober 2017 kl. 13:52

Fredag 13. oktober åbner H&M sin nye 2500 kvadratmeter store mode- og interiørbutik i Friis Shoppingcenter i Aalborg.

Der har været heftig aktivitet i Friis Shoppingcenter de seneste måneder, og nu er H&M klar til at åbne sin helt nye 2500 kvadratmeter store butik i to plan i centret blandt andet med H&M Home-interiørkoncept. Og der bliver tale om Nordjyllands største af slagsen.

- Åbningen af H&M er et af de helt store skridt i forbindelse med vores igangværende ombygning, siger centerchef Lotte Vestergaard Skou fra Friis Shoppingcenter og fortsætter:

- H&M bliver blandt de bærende butikker i det nye Friis Shoppingcenter, og her har vi at gøre med et stærkt brand, der kan være med til at øge centrets tiltrækningskraft markant.

Den nye H&M-butik vil indeholde mode for både kvinder, mænd og børn. Derudover åbnes en H&M Home med alt inden for interiør til hjemmet. Det bliver den kun fjerde H&M Home i Jylland:

- H&M har været i Aalborg i mange år, og de seneste år har vi investeret endnu mere i byen. Vi er glade for at være tilbage i Friis efter endt ombygning, og glæder os til at åbne en større og flottere butik til vores kunder, der nu også får mulighed for at gå på opdagelse i vores Home-afdeling, lyder det fra H&Ms danske Country Manager Christel Friis-Mikkelsen.

Nadia Le Tort bliver Store Manager i den nye butik. Hun har stor erfaring i H&M efter mange år som Visual Merchandiser, blandt andet i butikken i Friis Shoppingcenter. De seneste år har hun været Store Manager i andre nordjyske butikker, men glæder sig nu til at vende tilbage til Friis Shoppingcenter. Butikken bliver indrettet efter H&Ms nyeste indretningskoncept og får et af centerets bedste beliggenheder ved siden af Dalle Valle i stueetagen og overfor Tiger of Sweden og Bianco på plan 1.

Annonceret indhold

Nyeste