Der er kagemand, saftevand og masser af leg til alle, når kulturhuset fejrer sig selv

AALBORG: Legeland, håndbold, badminton, street soccer, parkour og Go Play Dot. Der er er rige muligheder for, at børn i alle aldre kan boltre sig i gratis sportsaktiviteter i og omkring Nordkraft næste søndag, 29. september.

Aktiviteterne er en gave i anledningen af Nordkrafts 10-års fødselsdag som center for kultur og fritid.

- Sport, leg og kulturoplevelser fylder meget i Nordkraft til daglig. Til denne 10-års fødselsdag deler vi ud af det bedste i huset, siger Mads Bang Pedersen, som er koordinerende leder i Nordkraft Event.

Ud over de sportslige udfoldelser kan børn og deres forældre se kortfilm i Biffen og tage på udsalg af kostumer i teatret. Om eftermiddagen står den på kagemand og saftevand i Kedelhallen – så længe lager haves – og hele to opvisninger af Det Flyvende Kuffertcirkus.

Fejringen af Nordkrafts 10 års fødselsdag kulminerer næste weekend med en stor parade gennem byen og børnefødselsdag, fortæller leder af Nordkraft Event Mads Bang Pedersen. Arkivfoto: Peter Broen

Det er DGI Nordjylland, DGI Huset Nordkraft, Biffen, Teater Nordkraft, Azzurra og Nordkraft Event, som står bag søndagens fødselsdagsfest.

Direktør i DGI Nordjylland Birgitte Nielsen er glad for at kunne give aktiviteterne som en gave til børn og forældre i Aalborg og omegn:

- Vi ved, at familien og forældre er essentielle rollemodeller, når der skal skabes gode bevægelses- og motionsvaner. Derfor vil vi gerne være med til at give forældrene gode ideer til, hvordan de kan være aktive med deres børn.

Der er gratis adgang til alle aktiviteter søndag 29. september kl. 9-15 – dog kræver nogle af dem tilmelding på forhånd.

Du kan se det fulde program og link til tilmelding på Nordkrafts hjemmeside

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...