Kulturcenter laver fotokonkurrence for at fejre det første årti

AALBORG: Nordkraft kan i år fejre sit første årti. Men intet kulturhus uden brugere og gode oplevelser.

Derfor vil Nordkraft gerne se nogle af de mange fotos som koncertgængere, gymnaster og andre brugere af huset har taget gennem årene.

Huset har derfor sat en fotokonkurrence med titlen #welovenordkraft i gang på Instagram og her kan man frem til slutningen af marts deltage i en konkurrence om at få dit foto med i udstilling og samtidig vinde gavekort til kultur- og fritidsoplevelser.

Fotos fra husets brugere skal fortælle en historie om deres oplevelser i huset, forklarer ledende koordinator i Nordkraft Event Mads Bang Pedersen:

- Fejringen af de første 10 år kalder vi for Nordkraft X. X for ti og for unikke oplevelser. Vi vil se de smukke og de gode X’er fra brugernes vinkel.

Han uddyber, at dommerpanelet i Nordkraft Event gerne vil se billeder, der afspejler, at brugerne og deres oplevelser er en væsentlig del af det unikke ved Nordkraft Og det giver flere fordele at bruge Instagram som platform for konkurrencen.

- Dels kan man via en søgning på hashtagget #welovenordkraft se alle deltagende fotos – ikke kun dem, vi udvælger, og dels er Instagram en platform, hvor vi oplever stor interesse fra vores brugere. Så vi håber at se fotos fra så mange som muligt.

Knips løs og vind

Til og med den 31. marts kan du tagge dine fotos af og fra Nordkraft med #welovenordkraft på Instagram. Så deltager du automatisk i konkurrencen om at blive en del af en fotoudstilling med 12 fotos fra Nordkraft.

Udstillingen sættes op i Turbinegalleriet i Nordkraft fra 2.- 12. maj. Ved ferniseringen bliver der trukket lod blandt udstillerne om en gavekurv fra netop Nordkraft til en værdi af mere end 2000 kr.

Alle udstillere får desuden en plakat med de udvalgte fotos, som laves i samarbejde med APPETIZE. Du kan læse mere om konkurrencen på Nordkrafts hjemmeside www.nordkraft.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...