Det er tredje år i træk, at den store fest-karavane fyldt med store artister fra årtiet kommer til byen

AALBORG: Der er alt mulig grund til at finde de hullede jeans, korte mavetrøjer, mega høje Buffalo støvler og tattoo halskæder frem fra gemmerne. Vi elsker 90’erne gentager succesen og kommer forbi Mølleparken. Plakaten er spækket med 25 hitmagere fra 90’erne og starten af 00’erne, og arrangøren fortæller, at man også kan glæde sig til en helt særlig overraskelse i Aalborg.

Camilla Gammelgaard
Arrangøren håber, at de endnu en gang kan melde udsolgt i Aalborg.Arkivfoto: Claus Søndberg

A trip down memory lane

Verdens største 90’er fest er endnu en gang på vej rundt i Norden, og efter de seneste koncerter i Sverige vender karavanen tilbage til Danmark og indtager Mølleparken 18. august.

- Det bliver en fest fyldt med nostalgi. Musikken bringer minderne tilbage til ungdommen, hvor man har danset og sunget med på de mange hits, siger Riffi Haddaoui, der står bag eventen.

Mange vil nok især huske årtiet for pop og dance musik, der ikke ligefrem byggede på dybe tekster. Det er præcis det, der gør festen endnu bedre, hvis man spørger manden bag.

- Det er musik, der er lavet til at få folk i godt humør og til at få dem ud på dansegulvet på clubberne, og det passer perfekt med vores koncept, der netop handler om at starte en kæmpe fest, siger han.

Der er gengangere i årets line-up, men det er også lykkedes arrangøren at overtale nye artister til at komme med på turen. Derfor kan du se frem til at genopleve Cartoons, der giver den gas i fuld udklædning, ligesom Dj Aligator også har takket ja til at tage med rundt i år.

- Vi har fået gendannet Cartoons for første gang, og de har virkelig været populære og væltet de andre byer. Det gælder også Dj Aligator, der nok er den, der ubetinget har startet de vildeste fester. Han er et rigtig godt match til vores arrangement, fortæller Riffi Haddaoui.

Camilla Gammelgaard
Musikken fra 90'erne plejer at kunne få folk ud at danse. Arkivfoto: Claus Søndberg

Festen er essensen

Selvom det egentlig hedder "Vi elsker 90’erne", så går musikken også frem til start 00’erne, hvor stilen stadig var den samme.

- Vi har enkelte acts og numre, der er en smule længere fremme i tiden. For os er festen essensen, og så er det ikke så vigtigt, om et nummer er udkommet i 1999 eller i 2001. Det åbner også for nye muligheder og giver os chancen for at blive ved med at tage nye artister med og give vores gæster nye oplevelser, fortæller Riffi Haddaoui.

Blandt de 25 artister på plakaten finder man også navne som E-type, Las Ketchup, Infernal, Jon, Me & My, Blå Øjne, Diskofil og Haddaway vs. Dr. Alban, og så er der som sagt en ekstra overraskelse gemt til showet i Aalborg.

- Jeg vil ikke afsløre, hvem det er, for så er det jo ikke en surprise, men jeg kan sige, at der er tale om en artist med et kæmpe internationalt hit, fortæller arrangøren.

Selvom weekenden i uge 33 er særdeles begivenhedsrig i byen, så forventer Riffi Haddaoui, at der kommer mange gæster forbi Mølleparken.

- Det er tredje gang, vi kommer forbi, og Aalborg har taget rigtig godt imod os hvert år, så vi håber på, at vi igen kan melde udsolgt, siger han.

Vi elsker 90’erne starter klokken 11 og varer helt frem til klokken 24. Kommer man udefra, er der indsat busser, man kan tilkøbe en billet til. De stopper blandt andet i Nibe, Svenstrup og Vadum. Dog skal busbilletterne bestilles i god tid. Det kan du læse mere om på www.vielsker.dk
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...