Vi har besøgt The Vinyl Road her mindre end en uge før åbningen - læs nogle af Bo Larsens anbefalinger

AALBORG: Selv er han helt rolig, mens han går rundt mellem flyttekasser, værktøj og stakkevis af lp’er; Bo Larsen der åbner The Vinyl Road på Danmarksgade efter weekenden.

- Jeg mangler da stadig en del indretning, men jeg er helt klar på mandag, siger han.

Og det vigtigste er trods alt ankommet; vinylerne.

Bo Larsen er i fuld gang med at sortere, prissætte og stille på plads. I første omgang har han omkring 5000 plader, på sigt satser han på mere end det dobbelte.

- Jeg har indtil videre aftaler med en hollandsk leverandør samt Sony og Universal. Her er både nye titler og brugte plader, men man kan også bytte og sælge sine egne lp’er.

Fra Pink Floyd til Ed Sheeran

Efter et kig i bunkerne står det klart, at her er variation.

Måske i virkeligheden bedst forklaret af Bo Larsen selv;

Pink Floyd, The Division Bell "fordi alle musikelskere ved, at det bare er rigtig stort". Eller Ed Sheeran i det hele taget "fordi han er en fantastisk sangskriver".

Måske er du mere til Eminem, der giver koncert i Danmark til sommer og "er den største rapper nogensinde, han er helt fantastisk med et vildt flow i tekst og musik".

Nirvana, MTV Unplugged in New York "bør man have. Alle kan høre deres tekster, de er vildt gode. Og på den her lp er der også en coverversion af The Man Who Sold The World, oprindeligt med en af mine egne helt store favoritter, David Bowie".

Og sådan kan Bo Larsen blive ved...

Overvældet af interessen

Han er selv overvældet af den store interesse der på forhånd er for The Vinyl Road.

- Jeg er meget overrasket, jeg bliver helt forpustet af al den positive feedback. Jeg vidste, at vinyl er populært, men jeg havde ikke set det her kommer, siger Bo Larsen, der oplever masser af reaktioner på facebook.

- Og mange kommer herind, mens jeg går og gør klar. Eller banker på ruden og viser thumbs up.

Bo Larsen er fuldt ud klar over konkurrencen fra nethandel.

- Derfor er det også rart, at mange siger, at de glæder sig til at få en oplevelse. At der er tid til en snak om musikken og ro til at lytte til et helt album ved lytteøen.

The Vinyl Road på Danmarksgade 77 åbner mandag 5. februar klokken 10.

- Jeg glæder mig. Jeg glæder mig helt vildt, siger Bo Larsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...